TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Les vacances d’estiu s’acosten i hem de deixar-ho tot lligat abans de desaparèixer per carregar piles. Per això volem compartir amb vosaltres els nostres horaris d’estiu i que res us agafi d’improvís. 

Llegir més

Necessiteu justificar o modificar la vostra petició de subvenció? Un dels requeriments que us demanaran és presentar el document que acredita estar al corrent de pagaments amb la Seguretat Social. Us expliquem pas a pas com descarregar-lo.

Llegir més

Aquesta Mercè torna Ràdio Associa’t, un projecte coproduït per diferents ràdios comunitàries i associatives de la ciutat de Barcelona que té com a objectiu fer ràdio en directe i al carrer durant les Festes de la Mercè.  

Llegir més

"Enfortiment associatiu” és un projecte de Pla de Barris i Torre Jussana, que dona suport a les entitats que promouen la vida associativa dels barris. Voleu saber per què la força transformadora és a la suma d'esforços?   

Llegir més

S'acosta la Festa de l'Associa't amb més presència a la ciutat que mai. Gaudirem d'una festa a quatre emplaçaments, un espai destacat al centre de la ciutat i l'emissió de Ràdio Associa't en directe el 24, 25 i 26 de setembre!

Llegir més

L’Ajuntament ha publicat la Convocatòria de subvencions per a projectes culturals de caràcter puntual, destinada a iniciatives que tenen com a objectiu el desenvolupament d’activitats i/o projectes singulars i excepcionals.  

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI ESPECIAL D'ESTIU - ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dv. de 9 a 14 h.
Tancat per vacances del 1 al 26 d'agost.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARIS D'OBERTURA DEL CENTRE:
De dll. a dv. de 8 a 15 h.
Tancat per vacances del 1 al 26 d'agost.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter