Jornada “Polítiques i Tecnologies per a la democràcia participativa”

 2024-04-08

En el marc de la Capitalitat Europea de la Democràcia, que actualment ostenta Barcelona, s’organitzarà, el pròxim dijous 11 d’abril, una jornada sota el títol “Polítiques i tecnologies per a la democràcia participativa”. En aquesta sessió, que tindrà lloc en el Canòdrom-Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica de 10:00 a 12:15, es reflexionarà i compartiran experiències sobre la plataforma digital de participació Decidim de Brasil, Nova York i Barcelona. 

En l’acte també hi participaran diversos representants de l’Ajuntament de Barcelona, així com membres d’entitats i experts en participació ciutadana i acció comunitària. És, per tant, un bon espai per a debatre sobre els processos participatius híbrids i garantir l’accés a la participació de la ciutadania i les entitats. Podeu inscriure-us-hi a través d’aquest enllaç.

Si esteu interessades a continuar aprofundint en aquests entorns digitals, us convidem a prendre part del curs “Participem i Decidim a Barcelona: com portem la iniciativa”. En aquesta formació, impulsada aquest trimestre per Torre Jussana, podreu explorar i conèixer els instruments de participació ciutadana que recull el Reglament de Participació de l’Ajuntament


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content