Inici » TORRE JUSSANA » PROJECTES » ASSOCIAT

Informació

el projecte per difondre el fet associatiu

L’Associa’t és un projecte impulsat per la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona, en coordinació amb Torre Jussana, que té per objectius difondre, promocionar i reconèixer el paper rellevant que té l’associacionisme en la construcció d’una societat més justa, diversa, participativa i democràtica.

Aquest projecte s’articula en dos grans eixos: el Quèdequè, l’agenda web de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre de Barcelona, encarregada de difondre i donar visibilitat a les activitats que realitzen les entitats de la ciutat durant tot l’any; i la Festa de l’Associa’t, un esdeveniment de caràcter únic i concentrat, on les organitzacions de la ciutat mostren les seves activitats i la seva tasca diària en un dels moments més àlgids i emblemàtics de la ciutat, les festes de La Mercè.

La Festa de l’Associa’t s’inicia l’any 2017 com a evolució de l’antiga Mostra d’Associacions de Barcelona que s’organitzava a Plaça Catalunya durant les Festes de la Mercè.

El Quèdequè és l’agenda web del teixit associatiu de la ciutat. Neix el 2022 amb la voluntat de visibilitzar les entitats més enllà dels tres dies de la Festa de l’Associa’t.

ET RECORDEM

GUIA D’ACTIVITATS PARTICIPATIVES

LA FORMACIÓ QUE FA CRÉIXER L’ASSOCIACIONISME

VOLEU MUNTAR UNA PARADETA PER SANT JORDI?

EL NOU FGEC: MÉS ÀGIL I FUNCIONAL

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

Coneix l'agenda de la Barcelona que es mou!

Skip to content