Inici » SERVEIS » CONEIXEMENT

Informació

Voleu saber més del sector associAtiu?

Treballem per conèixer en primera persona què necessita el sector associatiu i generem coneixement per ajudar a les entitats a millorar el seu funcionament.

el panoràmic

Formem part del grup motor de El Panoràmic, la macroenquesta de les entitats no lucratives de Catalunya, i n’editem l’informe anual de resultats a través de la col·lecció Dossier Barcelona Associacions.

enquestes sobre l’impacte del Covid-19 en les entitats de BCN

Entre el 9 d’abril i el 3 de maig del 2020, durant el confinament per la crisi sanitària provocada pel COVID19, vam realitar una enquesta per conèixer l’impacte de la crisi en les entitats de BCN. Hem explotat les dades obtingudes per poder conèixer quines necessitats i problemàtiques s’han generat i poder oferir respostes més adequades a les necessitats reals

ANÀLISIS DEL USOS DELS SERVEIS DE TJ

A través d’una eina CRM (Customer Relationship Manager), analitzem quina informació requereixen les entitats i quins usos realitzen dels serveis del centre. Això ens ajuda a poder orientar millor els serveis que oferim.

CONSELL DE REDACCIÓ DE TJ

Analitzem quina informació necessiten les entitats en cada moment, quin és el millor format per a cada temàtica (notícia, document de suport, Guia d’Assessorament, Útil Pràctic, Dossier Barcelona Associacions…) i quins canals fer servir per fer arribar a les entitats informacions de tercers que els puguin ser d’interès per al seu bon funcionament.

compartim el coneixement!

Necessiteu dades sobre entitats del vostre sector o coneixement sobre temes concrets?
Feu-nos arribar la vostra demanda o proposta i estudiarem com donar-hi resposta.

ET RECORDEM

QUÈ, COM, FINS QUAN,... US EXPLIQUEM COM PRESENTAR-VOS A LA CONVOCATÒRIA

3a jornada del Congrés d'Associacion de Barcelona

com realitzar el tràmit de SOL·LICITUD: ON, QUAN, QUI, passos,...

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

QUÈDEQUÈ FA UN ANY! vols saber com ho celebrem?

MEMÒRIA ANUAL D’ENTITATS: ARA ÉS EL MOMENT

Skip to content