associa't

Inici » TORRE JUSSANA » PROJECTES » ASSOCIAT » Quèdequè

l’agenda de la barcelona que es mou!

l’agenda de la barcelona que es mou

El Quèdequè és l’agenda web de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre de Barcelona. Impulsada per les pròpies entitats, va néixer de la necessitat expressada per les associacions de guanyar presència i visibilitat a la ciutat.

És una eina autogestionada i col·laborativa que fomenta la participació ciutadana en les activitats que organitzeu, cada dia, centenars de col·lectius.

en què us pot ajudar el Quèdequè?

 • Amb el Quèdequè tindreu una eina de comunicació que comparteix els vostres valors i que aproparà la vostra oferta d’activitats d’una forma clara, senzilla i molt intuitiva a tota la ciutadania.
 • Tindreu accés al primer mitja de comunicació del sector autogestionat, que us permetrà publicar les activitats que organitzeu vosaltres mateixes ifer-les  arribar a moltes més persones.
 • Oferireu a la ciutadania un espai amb totes les propostes categoritzades, amb filtres de recerca segons la temàtica, els públics a qui s’adrecen o els nivells d’accessibilitat.

VOLEU FORMAR-ne PART?

Si voleu donar a conèixer la vostra entitat a la ciutadania i difondre totes les vostres activitats que impulseu, només cal que us registreu al Quèdequè. 

Doneu-vos d’alta i deixeu-vos veure!!

VOLEU SABER-NE MÉS?

El 18 de març de 2022 va néixer el Quèdequè, l’agenda del teixit associatiu i comunitari de Barcelona. Actualment, ja hi ha més de 400 entitats registrades que publiquen de forma gratuïta totes les seves activitats. I el que és més important, més de 3.000 persones visualitzen cada setmana les propostes associatives a través del web i dels continguts que creen i difonen els seus canals d’InstagramTwitterFacebook Telegram, i la newsletter quinzenal dirigida a la ciutadania.

sabeu com donar-vos d’alta?

Només cal que us registreu al Quèdequè per començar a difondre la vostra activitat associativa! Aquí us expliquem, pas a pas, com fer-ho:

 1. Entreu a: quedeque.barcelona
 2. Aneu al peu de pàgina del web i cliqueu sobre: “Registre d’Entitats”.
 3. Llegiu els criteris de registre.
 4. Feu clic sobre: “Iniciar Registre”.
 5. Ompliu el formulari de registre de l’entitat (amb la seva informació corresponent) que podreu modificar o ampliar en qualsevol moment. Aquest pas només s’haurà de fer la primera vegada.
 6. Cal que accepteu: “Accepto la política de privacitat i protecció de dades” i “Declaració de conformitat de l’entitat amb els criteris de registre”.
 7. Un cop us hagueu donat d’alta, des del vostre perfil, a la part inferior dreta apareix un botó vermell que diu “Crear una activitat”.
 8. Ompliu el formulari de l’activitat concreta. -Recomanem que pengeu una foto i una frase descriptiva atractives.
 9. I ja està! La vostra activitat quedarà publicada al Quèdequè: l’agenda web del teixit associatiu de la ciutat!

 

Si necessiteu un cop de mà, podeu consultar aquesta petita guia visual que hem preparat per ajudar-vos en tot el procés.

Ens ajudeu a fer créixer el quèdequè?

Aquí us podeu descarregar un dossier amb diverses propostes de col·laboració amb el Quèdequè. Hi trobareu diferents possibilitats per fer-ho. Però sempre estem obertes a valorar altres propostes que no es contemplem aquí, ja que el més important per nosaltres és ampliar la visibilitat de les entitats i difondre l’agenda a la ciutadania.

ET RECORDEM

GUIA D’ACTIVITATS PARTICIPATIVES

LA FORMACIÓ QUE FA CRÉIXER L’ASSOCIACIONISME

VOLEU MUNTAR UNA PARADETA PER SANT JORDI?

EL NOU FGEC: MÉS ÀGIL I FUNCIONAL

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

Coneix l'agenda de la Barcelona que es mou!

Skip to content