Inici » TORRE JUSSANA » PROJECTES

Informació

fem projectes

FEM PROJECTES

Treballem per conèixer en primera persona què necessita el sector associatiu i generem coneixement per ajudar a les entitats a millorar el seu funcionament.

ASSOCIA’T

Coordinem aquest projecte de visibilització del teixit associatiu de la ciutat a través de: La Festa de lAssocia’t -que se celebra durant La Mercè- i el QuèdeQuè -l’agenda de les activitats associatives de la ciutat.

codi ètic

Instrument d’assessorament, conducta i autoregulació que recull totes aquelles premisses per a que les diferents associacions que treballen dins d’un marge de valors cívics hi estiguin reflectides. És una eina de referència que posa en valor la forma jurídica d’associació.

ESPECIAL #SUBVENCIONS BCN

Minisite on hi trobareu recursos i informació de suport sobre SubvencionsBCN per a resoldre dubtes i donar informació sobre els diferents tràmits relacionats amb aquests ajuts municipals.

PLA DE BARRIS

Desenvolupem el projecte d’«Enfortiment del teixit associatiu i social 2021-2024» que dóna resposta a les necessitats dels nous Plans de Barri de l’Ajuntament de Barcelona i continuïtat en alguns de l’edició anterior.

Xarxa de Plans i Projectes de Desenvolupament Comunitari

Projecte de suport en assessoraments, formació i enfortiment dels Plans i Projectes de Desenvolupament Comunitària (PPDC). El nostre paper és de facilitador de processos de coordinació de la Xarxa.

Oficina Tècnica de Patrimoni Ciutadà

L’Ajuntament de Barcelona impulsa aquest Programa per donar suport, impulsar i consolidar l’ús i la gestió comunitària de béns públics municipals, a través d’un marc institucional i normatiu que permeti reconèixer i promoure experiències ciutadanes d’ús comunitari d’allò públic.

casals comunitaris de solidaritat

La COVID-19 ha fet visible, novament, la solidaritat i capacitat d’organització entre els veïns i les veïnes. Els barris han vist com, de manera ràpida i flexible, s’han activat xarxes de suport mutu per donar resposta a les necessitats més urgents creades per la pandèmia.

EL PANORÀMIC

Formem part del grup motor de El Panoràmic, la macroenquesta de les entitats no lucratives de Catalunya, i n’editem l’informe anual de resultats a través de la col·lecció Dossier Barcelona Associacions.

ET RECORDEM

El termini s’inicia el 6 de juny i s’allargarà fins al 30 del mateix mes

JA ESTÀ PUBLICADA LA RESOLUCIÓ PROVISIONAL. CONSULTEU-LA!

GUIA D’ACTIVITATS PARTICIPATIVES

EL NOU FGEC: MÉS ÀGIL I FUNCIONAL

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

Coneix l'agenda de la Barcelona que es mou!

Skip to content