associa't

Inici » TORRE JUSSANA » PROJECTES » ASSOCIAT » la festa » Entitats Participants 2023

entitats participants

Festa de l’associa’t 2023

Aquestes són les entitats que han conformat, participat i coproduït la Festa de l’Associa’t 2023.
Gràcies a totes vosaltres per fer possible la festa de l’associacionisme!

ENTITATS

Batalá Barcelona

Sector: Arts i cultura

Activitat: Una trentena de percussionistes de diferents nacionalitats ens apropen els ritmes originals de Salvador de Bahia a la nostra ciutat. Gaudeix d’un directe potent, contagia’t de la seva energia i deixa anar la teva imaginació seguint les notes de la samba reggae i les seves sorprenents i vistoses coreografies afrobrasileres.

  https://www.batalabarcelona.com/

ONG RED

Sector: Drets humans

Activitat: Amb ‘Lejanías’ t’endinsaràs en un viatge sonor i literari que et transportarà pels territoris i les històries d’una migració. Passa un matí amb els ritmes i harmonies que et proposen els seus instruments natius de Llatinoamèrica i Europa.

ongred.dh.eu@gmail.com

ECOM

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: Vols viure en primera persona com s’expressen artísticament les persones amb mobilitat reduïda? En aquest taller posarem a prova la teva destresa fent-te pintar fitxes amb diferents parts del teu cos. Estàs preparat?

https://www.ecom.cat/ca
ecom@ecom.cat

Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya

Sector: Educació i formació

Activitat: Cada vegada hi ha més experts que alerten sobre els riscos que suposa per al desenvolupament psicològic i emocional infantil l’ús no controlat dels dispositius electrònics. En aquest taller de pintura, els més petits de la casa aprendran de forma lúdica com fer-ne un bon ús.

https://consumidorsaudiovisuals.cat/

Societat Coral la Joia de Montjuïc / Societat Coral L’Idal d’en Clavé / Coral Trinitat Nova

Sector: Arts i cultura

Activitat: Més de 50 veus ompliran de vida l’avinguda Catedral amb un ampli i variat repertori de cançons populars interpretades conjuntament per tres corals de Barcelona. Estàs prepara’t per donar la nota?

sclidealdenclave@gmail.com

Softcombat Barcelona Events AC

Sector: Juvenil

Activitat: El Softcombat és una activitat esportiva que recrea batalles medievals a través de moviments marcials de combat. Vols emular les lluites de les teves pel·lícules favorites o lluitar amb espasa? T’esperem en aquesta recreació en viu, dramàtica i teatral!

softcombatbcn@gmail.com
https://www.meetup.com/es-ES/softcombatbarcelona

Bohèmia Teatre

Sector: Arts i cultura

Activitat: Sobre les arts, les ciències i les seves interconnexions. Vine i participa d’aquesta mostra que et qüestionarà el món que t’envolta a través del coneixement i l’enginy.

hola@bohemiateatre.com
www.bohemiateatre.com

Viu el Teatre

Sector: Infància i famílies

Activitat: La fotògrafa Mira és una contacontes que et farà viatjar cap a un món més equitatiu, respectuós i amable. Seran tres històries trencadores que transportaran els petits de la casa cap a un imaginari lliure d’estereotips de gènere.

info@viuelteatre.com
www.viuelteatre.com

CERECUSOR (Centre Recreatiu i Cultural de Persones Sordes de Barcelona)

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: Descobreix la teva ciutat a través de les obres més característiques de Gaudí i de la perícia dels conductors d’aquesta activitat, persones amb deficiència auditiva. Viu una Barcelona diferent, més visual i sorprenent.

cerecusor.formacio@gmail.com
cerecusor.org

SETEM Catalunya

Sector: Educació i formació

Activitat: Jugar és una fantàstica manera per plantejar-se hàbits de consum més responsables. Vine a passar-ho bé amb jocs gegants en família. Gaudeix d’una divertida oportunitat per cooperar i aprendre sobre l’economia social i solidària i el consum responsable.

catalunya@setem.org
https://www.setem.org/catalunya/

Fronteres Invisibles SCCL

Sector: Drets humans

Activitat: A través del joc i del diàleg, et posaràs a la pell d’una persona que vol aconseguir un permís de residència. Sent, coneix i comprèn els problemes de racisme que viu qualsevol persona migrada en la recerca d’un nou lloc al món.

fronteresinvisibles@gmail.com
https://fronteresinvisible.wixsite.com/frinvisibles

Grup de Treball d’Univers Alternatiu del Consell de la Joventut de Barcelona

Sector: Juvenil

Activitat: Un Oci Alternatiu és possible per a les joves de Barcelona. Ets de les que es poden passar hores compartint jocs de taula? T’esperem amb aquestes i d’altres propostes pel teu temps de lleure!

cultura@cjb.cat
https://www.cjb.cat/

Fundació Privada Taller de Músics

Sector: Arts i cultura

Activitat: Avui en dia, el jazz no és només un estil de música, és un diàleg musical, lliure i espontani que contribueix amb els seus ritmes a la construcció de societats més inclusives. Emociona’t amb aquest espectacle ple de calidesa i sentiments!

espaisenior@tallerdemusics.com
https://tallerdemusics.com/ca/

ASTER, AGRUPACIÓ ASTRONÒMICA DE BARCELONA

Sector: Arts i Cultura

Activitat: L’objectiu d’Aster és clar: apropar el món de l’astronomia als ciutadans de Barcelona i Catalunya i fomentar l’interès, tant pràctic com teòric, per aquesta fascinant ciència.

  secretariageneral@aster.cat
  aster.cat

Associació Cuida la vida

Sector: Salut

Activitat: La Biodansa ens convida a ballar la vida, a expressar de forma saludable les nostres emocions i a créixer personalment i envers els altres. En aquest taller treballaràs la teva creativitat i empatia des del moviment, i a reconèixer la interdependència entre les persones i el poder transformador de l’amor.

  afb.cuidalavida@gmail.com
  https://associaciocuidalavida.wordpress.com/

Associació Cultural i Educativa Ketubara

Sector: Arts i cultura

Activitat: T’agrada moure l’esquelet? I la samba? Et proposem un espectacle de percussió participatiu perquè et deixis endur pels sons i els ritmes afrobrasilers més energètics i integradors

  info@ketubara.org
https://www.ketubara.org

ONG DELWENDE, AL SERVEI DE LA VIDA

Sector: Drets humans

Activitat: Què podem fer per millorar el nostre món? En aquest taller, els nostres infants coneixeran i seran conscients del seu paper transformador a través de la lectura d’un conte, d’una cantada i amb l’elaboració d’una mà inflable feta amb un got de paper i un guant de làtex.

  https://delwende.es

Fundacio FICAT

Sector: Migracions i persones migrades

Activitat: Exposició i taller sobre cartells de contingut antiracista. Vine, participa en la dinàmica i en el joc de taula DIXIT. Descobriràs com el racisme és present en la nostra estructura social i què podem fer per visibilitzar-lo i combatre’l.

  comunicacio@ficat.org
https://ficat.org/

Fundació Privada Avismón-Catalunya

Sector: Persones grans

Activitat: Vols recordar la música que ha format part de la teva vida? Vine a jugar al Bingo Musical, amb cançons de tots els temps que hauràs de relacionar amb les fotografies del teu cartró del bingo. Activaràs la memòria i desbloquejaràs records que tenies oblidats! No t’ho perdis!

  voluntariat@avismon.org
http://www.avismon.org/40637921912/home/

Federació Internacional de Scrabble en Català

Sector: Arts i cultura

Activitat: T’apassiona l’Scrabble en català? Et proposem una trobada en què experts i principiants trobaran un espai ideal per a posar a prova el seu vocabulari. Reforça el teu pensament estratègic i millora la teva funció cognitiva amb aquest clàssic joc de taula.

  fedintscrabblecatala@gmail.com
https://www.fiscrabble.cat/

Metges Sense Fronteres

Sector: Salut

Activitat: Domines la geografia? Saps quins són els països que acullen a més persones refugiades? Malgrat que buscar refugi no és un crim -és un dret-, els països europeus no són els que més refugiats acullen al món. Sabries identificar quins son? Juga i posa a prova els teus coneixements!

  msf-valencia@barcelona.msf.org
https://www.msf.es/

AFS Intercultura

Sector: Educació i formació

Activitat: Poden els programes educatius construir un món més just i solidari? En aquest taller, reflexionaràs sobre la importància del diàleg i la comunicació per trencar amb els estereotips i prejudicis de la nostra societat.

  xavier.vallverdu@afs.cat
https://www.afs-intercultura.org/

fundació El Cercle

Sector: Arts i cultura

Activitat: Passa un dia ben divertit practicant jocs de taula i de terra per a totes les edats. Desenvolupa la teva capacitat resolutiva, impulsa estratègies de cooperació i gaudeix dels seus beneficis emocionals amb tota la teva família.

  info@fundacioelcercle.cat
https://www.fundacioelcercle.cat/

Refugees Welcome

Sector: Drets humans

Activitat: Imagina que, de sobte, t’obliguen a marxar del teu país, què t’emportaries en 2 minuts? A través d’aquesta activitat et posaràs en la pell d’una persona desplaçada sense privilegis. Vine i deixa’t impactar per una activitat que et qüestionarà la teva visió del món i les teves prioritats.

  comunicacio.cat@refugees-welcome.es
https://refugees-welcome.es/

Associació Artística Butterfly

Sector: Arts i cultura

Activitat: Vine i aprèn els passos bàsics de la dansa hawaiana i experimenta, en primera persona, com pot ajudar-te a exercitar la disciplina, l’equilibri i l’autoestima. Gaudeix d’aquesta mostra participativa i deixa’t endur pels càntics tradicionals i contemporanis de la hula.

  s.a.butterfly2019@gmail.com

AFIBROCAT, Associació d’ajuda per la fibromiàlgia de Catalunya

Sector: Salut

Activitat: T’agrada ballar zumba? En aquest taller podràs exercitar el teu cos amb una proposta adaptada per a totes les persones, amb mobilitat reduïda o sense. Vine i comparteix la teva passió en comunitat!

  afibrocat@hotmail.com
https://www.afibrocat.com/

Arquitectura Sense Fronteres

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: “Fem el món accessible” és un joc d’Arquitectura sense fronteres que busca conscienciar sobre la diversitat funcional i visibilitzar la importància que té crear entorns accessibles per a construir ciutats i societats més inclusives. El joc es basa en la construcció de recorreguts accessibles dins d’un habitatge. Vine a gaudir i pren consciència sobre el nostre entorn i com millorar-lo.

  catalunya@asfes.org
https://catalunya.asfes.org/

ASSÍS

Sector: Suport social

Activitat: Treballa la teva creativitat en aquest espai de taller i reflexiona sobre la problemàtica social del sensellarisme i del sensellarisme femení a través de la creació de xapes i tote bags amb plantilles o dissenys propis.

  assis@assis.cat
https://www.assis.cat/

CSP-COMUNITAT DE SANT’EGIDIO

Sector: Persones grans

Activitat: “Com quedar-se a casa quan s’és ancià”. Participa en aquesta xerrada sobre la situació de la gent gran a la nostra ciutat. Podràs compartir experiències i deixar el teu missatge d’amistat pels residents a les residències i pels ancians que estan sols a casa.

  info@santegidio.es
https://www.santegidio.org/

SANGAM, associació cultural del sud d’Àsia

Sector: Arts i cultura

Activitat: Viatge a l’Índia al ritme de les coreografies de Bollywood i de Bhangra! Viu una aventura única, alegre i trepidant amb aquest espectacle de dansa participativa que et transportarà emocionalment a la terra del Taj Mahal, del Ganges i del Tikka Masala.

  bollywoodsitareinfo@gmail.com
http://wwww.bollywoodsitare.es/

Associació Folk Montjuïc

Sector: Arts i cultura

Activitat: El country és un estil musical originari de les regions rurals del sud dels Estats Units. En aquest taller participatiu podràs aprendre els seus passos, compartir coreografies i deixar-te endur seguint el ritme marcat pels seus instruments de corda.

 

SAMBA BARCELONA i UNIDOS DE BARCELONA

Sector: Arts i cultura

Activitat: La samba és un dels gèneres musicals més populars del Brasil. L’escola de samba Unidos de Barcelona i la professora Sarah Pallares us conviden a unir-vos a la seva alegre Rua de Carnaval.

  asociacionsambabarcelona@gmail.com

TANDEM TEAM BCN

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: Explora la teva vessant més creativa i expressa lliurement la teva idea de l’amor i de la sexualitat a través de la cocreació d’un mural col·lectiu dels afectes. Coneixeràs, a més, la feina diària que fa l’associació pel desenvolupament sexe afectiu de les persones amb diversitat funcional.

tandemteam.bcn@gmail.com
https://www.tandemteambcn.com/

Danza Movimiento Terapia

Sector: Suport social

Activitat: Coneix la Dansa Terapia i participa en una breu sessió en la qual promouràs el teu benestar emocional, mental, físic i espiritual. Mou el teu cos en parella o en grup i deixa’t endur per la dansa circular que tancarà el taller.

  nuncaestardeeliza@gmail.com

FETS Finançament

Sector: Economia Social

Activitat: A través de diferents jocs de fira tradicional -encertar les anelles o llençar unes llaunes, reflexionaràs sobre l’impacte que tenen les nostres opcions de consum en el sistema i coneixeràs alternatives de finançament més sostenibles.

fets@fets.org
https://fets.org/

GRUP LOCAL BARCELONA AMNISTIA INTERNACIONAL

Sector: Drets humans

Activitat: Fomenta i defensa el teu dret a la llibertat d’expressió a través d’un taller participatiu en què podràs escriure, dibuixar o pintar cartells i deixar el teu missatge en un panell gran de paper. Vine a dir la teva amb Amnistia Internacional i exerceix els teus drets.

barcelona@amnistiacatalunya.org
https://www.amnistiacatalunya.org/

 

La Xixa Teatre

Sector: Arts i cultura

Activitat: A través d’una petita representació teatral, s’establirà un diàleg amb el públic i es farà una reflexió crítica conjunta sobre les desigualtats i les estructures socials. Pren la paraula i digues la teva sobre els rols de gènere, el masclisme, la precarietat laboral i el racisme. En aquesta obra de teatre, tu seràs la protagonista.

laxixa@laxixateatre.org
https://www.laxixateatre.org

Moviment per la Pau – MPDL Catalunya

Sector: Drets humans

Activitat: A través de diferents activitats, adaptades per a totes les edats, reflexionarem sobre la igualtat de gènere, els drets humans i les persones refugiades a través de la pintura, el joc i treballs manuals.

catalunya@mpdl.org
https://www.mpdl.org/

 

Barcelona Universitari Club (BUC)

Sector: Esports

Activitat: El rugbi no és només un esport físic, és una activitat que promou i millora la vida d’adults, joves i nens en un context social. Vine i participa en aquest taller en què, a més a més, aprendràs algunes normes i habilitats bàsiques d’aquest esport.

gerencia@buc.cat

Associació Catalana de Musicoteràpia

Sector: Infància i famílies

Activitat: Participa en una sessió de música a través de les cançons improvisades que interpretarà un grup expert de musicoterapeutes amb instruments aportats pels organitzadors i amb la percussió del seu propi cos.

acatmp@gmail.com
https://musicoterapia.cat/

 

Unió segones oportunitats

Sector: Migracions i persones migrades

Activitat: En aquest taller de reciclatge tèxtil, grans i petits trobaran un espai que els ajudarà a connectar la seva ment amb les seves mans mentre prenen consciència sobre el valor del reciclatge i els treballs manuals.

asociacionunion31@gmail.com
https://uniosegonesoportunitats.com/

 

ASSOCIACIO D’UCRAÏNESOS A CATALUNYA “TXERVONA KALYNA”

Sector: Infància i famílies

Activitat: En aquest taller, nens i adults podran aprendre a confeccionar un record etno-ucraïnès (una nina o un sac de sort) i a escriure algunes paraules en ciríl·lic, l’alfabet utilitzat per a escriure sis llengües eslaves. Esteu preparats per superar aquest repte?

txervona.kalyna@gmail.com
http://www.ucrainesos.barcelona/

 

Asociación Club Social y Cultural Albirrojita de Catalunya

Sector: Arts i cultura

Activitat: Coneix l’artesania i la cultura guaraní amb una exposició i un taller d’equilibri de càntirs. Viatja al Paraguai i participa en la confecció de les flors i collars que llueixen durant les seves danses tradicionals.

gestion@albirrojita.es
https://www.facebook.com/asociacionalbirrojita/

 

Asociación Española de Pacientes Coronarios y Primeros Intervinientes en Episodios de Muerte Súbita

Sector: Salut

Activitat: Com es pot diferenciar una lipotímia d’una aturada cardíaca? En aquest taller coneixeràs les diferències i participaràs en una demostració sobre com funcionen els desfibril·ladors que pots trobar fora d’un entorn sanitari.

aalba@hcsegundaoportunidad.org
http://hcsegundaoportunidad.org/

 

Asociación ACATHI

Sector: Diversitat sexual i de gènere

Activitat: Una biblioteca vivent és un espai de diàleg on els llibres es transformen en persones que ens apropen a una realitat de conflicte que sovint desconeixem. En aquest taller donem veu a refugiats, persones migrades i a les que no tenen una orientació sexual o romàntica normativa perquè ens ajudin a eliminar estereotips i prejudicis a través de l’intercanvi d’experiències.

activitats@acathi.org
https://www.acathi.org/

 

Progat Catalunya

Sector: Defensa i protecció animal

Activitat: La història d’en Mixo tracta de la responsabilitat de tenir un animal a la família. En aquest taller, la Montse Casulleras t’explicarà aquest conte, treballaràs l’empatia i el respecte cap a tots els éssers vius i coneixaràs la gestió que fa Progat a les colònies de gats de Barcelona. Vine i et regalarem el conte perquè el pintis a casa amb els teus nens o nenes.

progat@progat.cat
https://progat.cat/

 

fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: Vols viure en primera persona com fan art les persones amb mobilitat reduïda? En aquest taller podràs conèixer i aproximar-te a la seva destresa pintant amb el cap amb l’ajuda d’un adaptador amb un pinzell incorporat. Nosaltres posem els mitjans, tu el teu art.

info@fcpc.cat
https://www.fcpc.cat/

 

Caporales San Simon Usa Filial Barcelona

Sector: Arts i cultura

Activitat: Espectacle de ball i dansa folklòrica boliviana que ens endinsa en la cultura més tradicional del seu país a través de diferents coreografies alegres i de les seves vestimentes acolorides.

Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries – Dones pel Futur

Sector: Dones

Activitat: Vine, comparteix i aprèn les tècniques bàsiques del Collage a través de diferents exercicis i barrejant l’ús de materials 100% reciclats de les escombraries (revistes, llibres, discos, envasos plàstics i de vidre, cassetes, entre altres). Posa a prova la teva creativitat!

info@donespelfutur.com
https://www.donespelfutur.com/

 

ART DISTRICT

Sector: Arts i cultura

Activitat: Deixa la vergonya a casa i connecta’t amb el teu flow seguint el ritme de la companyia infantil i juvenil Circle Crew. Vine i descobreix una mostra de dansa urbana que traurà el ballarí que duus dins teu.

artdistrictbcn@gmail.com

Associació Intercultural Diàlegs de Dona

Sector: Dones

Activitat: La henna és un dels tints naturals més populars als països orientals i al Magreb. En aquest taller, volem que coneguis i t’apropis a la cultura i a l’estètica d’aquestes societats a través d’aquesta expressió artística.

http://dialegsdona.org/que-oferim/

Euro-Arab

Sector: Migracions i persones migrades

Activitat: La cal·ligrafia àrab imprimeix harmonia, elegància i bellesa a l’escriptura. En aquest taller aprendràs a utilitzar les vint-i-vuit lletres del seu alfabet i a escriure el teu nom.

euroarabcentre@gmail.com
http://euroarab.eu

ESBART CATALÀ DE DANSAIRES

Sector: Arts i cultura

Activitat: Vine a veure un petit tastet de danses, posa a prova la teva capacitat rítmica i gaudeix de l’alegria de compartir les teves emocions fent balls de molt fàcil aprenentatge. Ballem, ballem i no parem!, perquè ballar és un somiar amb els teus propis peus.

info@esbartcatala.org
https://esbartcatala.org/ca

enriquezArte

Sector: Veïnal

Activitat: Vols participar en un joc d’activació, concentració i coordinació col·lectiva? Vine amb la família i apunta’t al repte d’arribar a la meta de forma col·laborativa. A més a més, els més petits de la casa podran sortir amb la cara ben pintada!

Info@enriquezarte.org
https://enriquezarte.org/

Fúria Mexicana i Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere

Sector: Dones

Activitat: Abordatge comunitari de les violencies masclistes: la comunitat com a agent protector i preventiu de les violències masclistes. Una responsabilitat de tota la ciutadania. Participa en aquesta xerrada que et posarà cara a cara davant d’un fenomen estructural, amb arrels i impacte en el conjunt de la societat i comparteix les teves estratègies de suport mutu.

plataforma@violenciadegenere.org
https://www.violenciadegenere.org/

BATALÁ BARCELONA

Sector: Arts i cultura

Activitat: Una trentena de percussionistes de diferents nacionalitats ens apropen els ritmes originals de Salvador de Bahia a la nostra ciutat. Gaudeix d’un directe potent, contagia’t de la seva energia i deixa anar la teva imaginació seguint les notes de la samba reggae i les seves sorprenents i vistoses coreografies afrobrasileres.

batalabarcelona.booking@gmail.com
https://www.batalabarcelona.com/

Fundació Privada Taller de Músics

Sector: Arts i cultura

Activitat: Avui en dia el jazz no és només un estil de música, és un diàleg musical, lliure i espontani que contribueix amb els seus ritmes a la construcció de societats més inclusives. Emociona’t amb aquest espectacle ple de calidesa i sentiments!

espaisenior@tallerdemusics.com
https://tallerdemusics.com/ca/

Societat Coral la Joia de Montjuïc / Societat Coral L’Idal d’en Clavé / Coral Trinitat Nova

Sector: Arts i cultura

Activitat: Més de 50 veus ompliran de vida l’avinguda Catedral amb un ampli i variat repertori de cançons populars interpretades conjuntament per tres corals de Barcelona. Estàs prepara’t per donar la nota?

sclidealdenclave@gmail.com

Federacion de Casas Regionales y Entidades Culturales en Cataluña

Sector: Arts i cultura

Activitat: Ona de Sants-Montjuïc, una de les ràdios locals més antigues de Barcelona, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a la Federacion de Casas Regionales y Entidades Culturales en Cataluña. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

fecarecat@gmail.com
https://casasregionales.org/

OASIURBA

Sector: Economia Social

Activitat: RC66, la ràdio comunitària de Sant Antoni creada per la Federació d’Entitats de Calàbria 66, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a OASIURBA, una associació que treballa per a millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes garantint el dret a un habitatge digne. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

info@oasiurba.org
https://oasiurba.org/

ASOCIACION CASALIMPIABCN

Sector: Economia Social

Activitat: Hijxs de boomers, el podcast sobre masculinitats i feminismes, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a l’associació Casa limpia, una entitat que treballa la inserció laboral amb dones víctimes de la violència masclista. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

casalimpiabcn@gmail.com
https://www.casalimpiabcn.com/

alcer

Sector: Salut

Activitat: La Plataforma d’Afectades per la Hipoteca presentarà el seu podcast i entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a l’Associació per a la Lluita Contra les Malalties del Ronyó. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

alcerbcn@gmail.com
http://www.alcerbarcelona.org/

Associació Superar l’Ictus Barcelona

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: La Plataforma d’Afectades per la Hipoteca presentarà el seu podcast i entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a l’Associació Superar l’Ictus Barcelona. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

asib@ictusbcn.cat
https://ictusbcn.cat/

ASSOCIACIÓ MATRES MUNDI

Sector: Salut

Activitat: Vols conèixer la realitat que pateixen les dones de Ruanda? A l’exposició fotogràfica “Cases maternals” prendràs consciència de la seva realitat i et podràs sumar a una iniciativa que busca disminuir la mortalitat materna i perinatal que pateixen, sobretot, en les àrees rurals.

comunicacion@matres-mundi.org
https://www.matres-mundi.org/

Somriures marroc

Sector: Infància i famílies

Activitat: Al Marroc hi ha molts infants que, encara ara, no tenen cobertes les seves necessitats bàsiques. En aquesta mostra coneixeràs la seva realitat i l’aposta per convertir l’educació en l’eina per construir un futur millor.

somriuresmarroc@gmail.com

AL-ANON

Sector: Salut

Activitat: En Al-Anon perseguim un únic propòsit: ajudar als familiars i amics dels alcohòlics. I ho fem, practicant els Dotze Passos, donant la benvinguda i oferint consol als familiars dels alcohòlics i comprenent i animant a l’alcohòlic.

info@al-anonespana.org
https://al-anonespana.org/

Asociación cultural Integra – T

Sector: Arts i cultura

Activitat: Vine a ballar en llibertat! Amb aquesta proposta artística, exploraràs les danses afro caribenyes a través dels seus ritmes tradicionals, urbans i populars amb la Companyia de Dansa Sentimiento Cimarrón. Participa en aquesta classe dirigida i descobreix part de la seva història.

sentimientocimarron@gmail.com
https://sentimientocimarron.com/

xarxa per a la Conservació de la Natura

Sector: Ecologisme i/o mediambiental

Activitat: 7deRàdio, l’emissora cultural, social i comunitària de Barcelona, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a la Xarxa per a la Conservació de la Natura, una entitat que promou la sostenibilitat dels ecosistemes. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

aparisi@xcn.cat
https://xcn.cat/

 

Stop accidents

Sector: Salud

Activitat: Vine i participa en aquest taller de seguretat viària on els més petits de la casa podran crear, amb materials reciclats, els seus propis reflectors per la bicicleta i decorar la motxilla amb dibuixos i missatges personalitzats.

laura.duro@stopaccidentes.cat
https://www.stopaccidentes.cat/

Xarxa de dones cosidores

Sector: Dones

Activitat: Vine i participa en una xerrada en què podràs ajudar a construir un nou model d’emprenedoria col·lectiva basat en un projecte d’innovació socioeconòmica protagonitzat per dones excloses del mercat.

cdelamadrid@etcs.coop
http://www.instagram.com/donescosidores

RÀDIOS

Ràdio Calàbria 66

Sector: Comunicació

Activitat: RC66, la ràdio comunitària de Sant Antoni creada per la Federació d’Entitats de Calàbria 66, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a OASIURBA, una associació que treballa per a millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes garantint el dret a un habitatge digne. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

rc66@calabria66.net
  https://rc66.calabria66.net/

Ràdio Farró

Sector: Comunicació

Activitat: Ràdio Farró, un projecte sorgit d’una iniciativa veïnal en el Centre Cívic Vil·la Urània, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a un representant de la Fundació TMB, col·laborador de la Festa de l’Associa’t. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! En coproducció amb XRCB. Coproduït amb la XRCB.

  info.radiofarro@gmail.com
https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania

Ona de Sants-Montjuïc

Sector: Comunicació

Activitat: Ona de Sants-Montjuïc, una de les ràdios locals més antigues de Barcelona, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a la Federacion de Casas Regionales y Entidades Culturales en Cataluña. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

ona@onadesants.com
  https://www.onadesants.cat/

7deRàdio Barcelona

Sector: Comunicació

Activitat: 7deRàdio, l’emissora cultural, social i comunitària de Barcelona, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a la Xarxa per a la Conservació de la Natura, una entitat que promou la sostenibilitat dels ecosistemes. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

direccio@7deradio.cat
https://7deradio.cat/

HIJXS DE BOOMERS

Sector: Comunicació

Activitat: Hijxs de Boomers, el podcast sobre masculinitats i feminismes, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a l’associació Casa limpia, una entitat que treballa la inserció laboral amb dones víctimes de la violència masclista. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

hijxsdeboomers@gmail.com
  https://linktr.ee/hijxsdeboomers

Plataforma d’Afectades per la Hipoteca

Sector: Drets humans

Activitat: La Plataforma d’Afectades per la Hipoteca presentarà el seu podcast i entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a l’Associació Superar l’Ictus Barcelona i a ALCER, l’Associació per a la Lluita Contra les Malalties del Ronyó. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

lapahdebarcelona@gmail.com
https://pahbarcelona.org/

Per determinar (Ràdio Ateneu del Clot i RàdioTrinijove)

Sector: Comunicació

Activitat: El programa Per determinar, de Ràdio Ateneu del Clot i RàdioTrinijove, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles al Centre Moral de Gràcia, una entitat cívica amb un ampli ventall d’activitats culturals, socials i lúdiques. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

http://www.ateneudelclot.com/
http://radiotrinijove.org/

ET RECORDEM

TORRE JUSSANA ÉS REFUGI CLIMÀTIC!

Informació i novetats de la Festa

GUIA D’ACTIVITATS PARTICIPATIVES

EL NOU FGEC: MÉS ÀGIL I FUNCIONAL

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

Coneix l'agenda de la Barcelona que es mou!

Ves al contingut