associa't

Inici » TORRE JUSSANA » PROJECTES » ASSOCIAT » la festa » Entitats Participants

entitats participants

Festa de l’associa’t 2023

Aquestes són les entitats que han conformat, participat i coproduït la Festa de l’Associa’t 2023.
Gràcies a totes vosaltres per fer possible la festa de l’associacionisme!

ENTITATS

Batalá Barcelona

Sector: Arts i cultura

Activitat: Una trentena de percussionistes de diferents nacionalitats ens apropen els ritmes originals de Salvador de Bahia a la nostra ciutat. Gaudeix d’un directe potent, contagia’t de la seva energia i deixa anar la teva imaginació seguint les notes de la samba reggae i les seves sorprenents i vistoses coreografies afrobrasileres.

607 957 704
batalabarcelona.booking@gmail.com
  https://www.batalabarcelona.com/

ONG RED

Sector: Drets humans

Activitat: Amb ‘Lejanías’ t’endinsaràs en un viatge sonor i literari que et transportarà pels territoris i les històries d’una migració. Passa un matí amb els ritmes i harmonies que et proposen els seus instruments natius de Llatinoamèrica i Europa.

644 813 666
ongred.dh.eu@gmail.com

ECOM

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: Vols viure en primera persona com s’expressen artísticament les persones amb mobilitat reduïda? En aquest taller posarem a prova la teva destresa fent-te pintar fitxes amb diferents parts del teu cos. Estàs preparat?

934 515 550
https://www.ecom.cat/ca
ecom@ecom.cat

Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya

Sector: Educació i formació

Activitat: Cada vegada hi ha més experts que alerten sobre els riscos que suposa per al desenvolupament psicològic i emocional infantil l’ús no controlat dels dispositius electrònics. En aquest taller de pintura, els més petits de la casa aprendran de forma lúdica com fer-ne un bon ús.

934 881 757
  educa@contraste.info
https://consumidorsaudiovisuals.cat/

Societat Coral la Joia de Montjuïc / Societat Coral L’Idal d’en Clavé / Coral Trinitat Nova

Sector: Arts i cultura

Activitat: Més de 50 veus ompliran de vida l’avinguda Catedral amb un ampli i variat repertori de cançons populars interpretades conjuntament per tres corals de Barcelona. Estàs prepara’t per donar la nota?

667 720 505
sclidealdenclave@gmail.com

Softcombat Barcelona Events AC

Sector: Juvenil

Activitat: El Softcombat és una activitat esportiva que recrea batalles medievals a través de moviments marcials de combat. Vols emular les lluites de les teves pel·lícules favorites o lluitar amb espasa? T’esperem en aquesta recreació en viu, dramàtica i teatral!

635 433 156
softcombatbcn@gmail.com
https://www.meetup.com/es-ES/softcombatbarcelona

Bohèmia Teatre

Sector: Arts i cultura

Activitat: Sobre les arts, les ciències i les seves interconnexions. Vine i participa d’aquesta mostra que et qüestionarà el món que t’envolta a través del coneixement i l’enginy.

hola@bohemiateatre.com
www.bohemiateatre.com

Viu el Teatre

Sector: Infància i famílies

Activitat: La fotògrafa Mira és una contacontes que et farà viatjar cap a un món més equitatiu, respectuós i amable. Seran tres històries trencadores que transportaran els petits de la casa cap a un imaginari lliure d’estereotips de gènere.

635 433 156
info@viuelteatre.com
www.viuelteatre.com

CERECUSOR (Centre Recreatiu i Cultural de Persones Sordes de Barcelona)

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: Descobreix la teva ciutat a través de les obres més característiques de Gaudí i de la perícia dels conductors d’aquesta activitat, persones amb deficiència auditiva. Viu una Barcelona diferent, més visual i sorprenent.

932 373 535
cerecusor.formacio@gmail.com
cerecusor.org

SETEM Catalunya

Sector: Educació i formació

Activitat: Jugar és una fantàstica manera per plantejar-se hàbits de consum més responsables. Vine a passar-ho bé amb jocs gegants en família. Gaudeix d’una divertida oportunitat per cooperar i aprendre sobre l’economia social i solidària i el consum responsable.

934 415 335
catalunya@setem.org
https://www.setem.org/catalunya/

Fronteres Invisibles SCCL

Sector: Drets humans

Activitat: A través del joc i del diàleg, et posaràs a la pell d’una persona que vol aconseguir un permís de residència. Sent, coneix i comprèn els problemes de racisme que viu qualsevol persona migrada en la recerca d’un nou lloc al món.

681 607 667
fronteresinvisibles@gmail.com
https://fronteresinvisible.wixsite.com/frinvisibles

Grup de Treball d’Univers Alternatiu del Consell de la Joventut de Barcelona

Sector: Juvenil

Activitat: Un Oci Alternatiu és possible per a les joves de Barcelona. Ets de les que es poden passar hores compartint jocs de taula? T’esperem amb aquestes i d’altres propostes pel teu temps de lleure!

932 372 285
cultura@cjb.cat
https://www.cjb.cat/

Fundació Privada Taller de Músics

Sector: Arts i cultura

Activitat: Avui en dia, el jazz no és només un estil de música, és un diàleg musical, lliure i espontani que contribueix amb els seus ritmes a la construcció de societats més inclusives. Emociona’t amb aquest espectacle ple de calidesa i sentiments!

931 763 063
espaisenior@tallerdemusics.com
https://tallerdemusics.com/ca/

ASTER, AGRUPACIÓ ASTRONÒMICA DE BARCELONA

Sector: Arts i Cultura

Activitat: L’objectiu d’Aster és clar: apropar el món de l’astronomia als ciutadans de Barcelona i Catalunya i fomentar l’interès, tant pràctic com teòric, per aquesta fascinant ciència.

  934 514 488
  secretariageneral@aster.cat
  aster.cat

Associació Cuida la vida

Sector: Salut

Activitat: La Biodansa ens convida a ballar la vida, a expressar de forma saludable les nostres emocions i a créixer personalment i envers els altres. En aquest taller treballaràs la teva creativitat i empatia des del moviment, i a reconèixer la interdependència entre les persones i el poder transformador de l’amor.

679 612 853
  afb.cuidalavida@gmail.com
  https://associaciocuidalavida.wordpress.com/

Associació Cultural i Educativa Ketubara

Sector: Arts i cultura

Activitat: T’agrada moure l’esquelet? I la samba? Et proposem un espectacle de percussió participatiu perquè et deixis endur pels sons i els ritmes afrobrasilers més energètics i integradors.

620 289 996
  info@ketubara.org
https://www.ketubara.org

ONG DELWENDE, AL SERVEI DE LA VIDA

Sector: Drets humans

Activitat: Què podem fer per millorar el nostre món? En aquest taller, els nostres infants coneixeran i seran conscients del seu paper transformador a través de la lectura d’un conte, d’una cantada i amb l’elaboració d’una mà inflable feta amb un got de paper i un guant de làtex.

660 216 153
  garla.ana@gmail.com
  https://delwende.es

Fundacio FICAT

Sector: Migracions i persones migrades

Activitat: Exposició i taller sobre cartells de contingut antiracista. Vine, participa en la dinàmica i en el joc de taula DIXIT. Descobriràs com el racisme és present en la nostra estructura social i què podem fer per visibilitzar-lo i combatre’l.

655 827 120
  comunicacio@ficat.org
https://ficat.org/

Fundació Privada Avismón-Catalunya

Sector: Persones grans

Activitat: Vols recordar la música que ha format part de la teva vida? Vine a jugar al Bingo Musical, amb cançons de tots els temps que hauràs de relacionar amb les fotografies del teu cartró del bingo. Activaràs la memòria i desbloquejaràs records que tenies oblidats! No t’ho perdis!

933 325 858
  voluntariat@avismon.org
http://www.avismon.org/40637921912/home/

Federació Internacional de Scrabble en Català

Sector: Arts i cultura

Activitat: T’apassiona l’Scrabble en català? Et proposem una trobada en què experts i principiants trobaran un espai ideal per a posar a prova el seu vocabulari. Reforça el teu pensament estratègic i millora la teva funció cognitiva amb aquest clàssic joc de taula.

685 026 059
  fedintscrabblecatala@gmail.com
https://www.fiscrabble.cat/

Metges Sense Fronteres

Sector: Salut

Activitat: Domines la geografia? Saps quins són els països que acullen a més persones refugiades? Malgrat que buscar refugi no és un crim -és un dret-, els països europeus no són els que més refugiats acullen al món. Sabries identificar quins son? Juga i posa a prova els teus coneixements!

933 046 100
  msf-valencia@barcelona.msf.org
https://www.msf.es/

AFS Intercultura

Sector: Educació i formació

Activitat: Poden els programes educatius construir un món més just i solidari? En aquest taller, reflexionaràs sobre la importància del diàleg i la comunicació per trencar amb els estereotips i prejudicis de la nostra societat.

636 421 420
  xavier.vallverdu@afs.cat
https://www.afs-intercultura.org/

fundació El Cercle

Sector: Arts i cultura

Activitat: Passa un dia ben divertit practicant jocs de taula i de terra per a totes les edats. Desenvolupa la teva capacitat resolutiva, impulsa estratègies de cooperació i gaudeix dels seus beneficis emocionals amb tota la teva família.

630 418 221
  info@fundacioelcercle.cat
https://www.fundacioelcercle.cat/

Refugees Welcome

Sector: Drets humans

Activitat: Imagina que, de sobte, t’obliguen a marxar del teu país, què t’emportaries en 2 minuts? A través d’aquesta activitat et posaràs en la pell d’una persona desplaçada sense privilegis. Vine i deixa’t impactar per una activitat que et qüestionarà la teva visió del món i les teves prioritats.

644 590 339
  comunicacio.cat@refugees-welcome.es
https://refugees-welcome.es/

Associació Artística Butterfly

Sector: Arts i cultura

Activitat: Vine i aprèn els passos bàsics de la dansa hawaiana i experimenta, en primera persona, com pot ajudar-te a exercitar la disciplina, l’equilibri i l’autoestima. Gaudeix d’aquesta mostra participativa i deixa’t endur pels càntics tradicionals i contemporanis de la hula.

603 319 246
  s.a.butterfly2019@gmail.com

AFIBROCAT, Associació d’ajuda per la fibromiàlgia de Catalunya

Sector: Salut

Activitat: T’agrada ballar zumba? En aquest taller podràs exercitar el teu cos amb una proposta adaptada per a totes les persones, amb mobilitat reduïda o sense. Vine i comparteix la teva passió en comunitat!

620 909 433
  afibrocat@hotmail.com
https://www.afibrocat.com/

Arquitectura Sense Fronteres

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: “Fem el món accessible” és un joc d’Arquitectura sense fronteres que busca conscienciar sobre la diversitat funcional i visibilitzar la importància que té crear entorns accessibles per a construir ciutats i societats més inclusives. El joc es basa en la construcció de recorreguts accessibles dins d’un habitatge. Vine a gaudir i pren consciència sobre el nostre entorn i com millorar-lo.

931 762 726
  catalunya@asfes.org
https://catalunya.asfes.org/

ASSÍS

Sector: Suport social

Activitat: Treballa la teva creativitat en aquest espai de taller i reflexiona sobre la problemàtica social del sensellarisme i del sensellarisme femení a través de la creació de xapes i tote bags amb plantilles o dissenys propis.

932 520 568
  assis@assis.cat
https://www.assis.cat/

CSP-COMUNITAT DE SANT’EGIDIO

Sector: Persones grans

Activitat: “Com quedar-se a casa quan s’és ancià”. Participa en aquesta xerrada sobre la situació de la gent gran a la nostra ciutat. Podràs compartir experiències i deixar el teu missatge d’amistat pels residents a les residències i pels ancians que estan sols a casa.

640 906 027
  info@santegidio.es
https://www.santegidio.org/

SANGAM, associació cultural del sud d’Àsia

Sector: Arts i cultura

Activitat: Viatge a l’Índia al ritme de les coreografies de Bollywood i de Bhangra! Viu una aventura única, alegre i trepidant amb aquest espectacle de dansa participativa que et transportarà emocionalment a la terra del Taj Mahal, del Ganges i del Tikka Masala.

622 816 677
  bollywoodsitareinfo@gmail.com
http://wwww.bollywoodsitare.es/

Associació Folk Montjuïc

Sector: Arts i cultura

Activitat: El country és un estil musical originari de les regions rurals del sud dels Estats Units. En aquest taller participatiu podràs aprendre els seus passos, compartir coreografies i deixar-te endur seguint el ritme marcat pels seus instruments de corda.

636 926 583
  isabel_valiente@telefonica.net

SAMBA BARCELONA i UNIDOS DE BARCELONA

Sector: Arts i cultura

Activitat: La samba és un dels gèneres musicals més populars del Brasil. L’escola de samba Unidos de Barcelona i la professora Sarah Pallares us conviden a unir-vos a la seva alegre Rua de Carnaval.

622 583 304
  asociacionsambabarcelona@gmail.com

TANDEM TEAM BCN

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: Explora la teva vessant més creativa i expressa lliurement la teva idea de l’amor i de la sexualitat a través de la cocreació d’un mural col·lectiu dels afectes. Coneixeràs, a més, la feina diària que fa l’associació pel desenvolupament sexe afectiu de les persones amb diversitat funcional.

608 730 683
tandemteam.bcn@gmail.com
https://www.tandemteambcn.com/

Danza Movimiento Terapia

Sector: Suport social

Activitat: Coneix la Dansa Terapia i participa en una breu sessió en la qual promouràs el teu benestar emocional, mental, físic i espiritual. Mou el teu cos en parella o en grup i deixa’t endur per la dansa circular que tancarà el taller.

697 325 622
  nuncaestardeeliza@gmail.com

FETS Finançament

Sector: Economia Social

Activitat: A través de diferents jocs de fira tradicional -encertar les anelles o llençar unes llaunes, reflexionaràs sobre l’impacte que tenen les nostres opcions de consum en el sistema i coneixeràs alternatives de finançament més sostenibles.

933 688 481
fets@fets.org
https://fets.org/

GRUP LOCAL BARCELONA AMNISTIA INTERNACIONAL

Sector: Drets humans

Activitat: Fomenta i defensa el teu dret a la llibertat d’expressió a través d’un taller participatiu en què podràs escriure, dibuixar o pintar cartells i deixar el teu missatge en un panell gran de paper. Vine a dir la teva amb Amnistia Internacional i exerceix els teus drets.

690 313 593
barcelona@amnistiacatalunya.org
https://www.amnistiacatalunya.org/

 

La Xixa Teatre

Sector: Arts i cultura

Activitat: A través d’una petita representació teatral, s’establirà un diàleg amb el públic i es farà una reflexió crítica conjunta sobre les desigualtats i les estructures socials. Pren la paraula i digues la teva sobre els rols de gènere, el masclisme, la precarietat laboral i el racisme. En aquesta obra de teatre, tu seràs la protagonista.

625 277 263
laxixa@laxixateatre.org
https://www.laxixateatre.org

Moviment per la Pau – MPDL Catalunya

Sector: Drets humans

Activitat: A través de diferents activitats, adaptades per a totes les edats, reflexionarem sobre la igualtat de gènere, els drets humans i les persones refugiades a través de la pintura, el joc i treballs manuals.

933 057 173
catalunya@mpdl.org
https://www.mpdl.org/

 

Barcelona Universitari Club (BUC)

Sector: Esports

Activitat: El rugbi no és només un esport físic, és una activitat que promou i millora la vida d’adults, joves i nens en un context social. Vine i participa en aquest taller en què, a més a més, aprendràs algunes normes i habilitats bàsiques d’aquest esport.

660 254 319
gerencia@buc.cat

Associació Catalana de Musicoteràpia

Sector: Infància i famílies

Activitat: Participa en una sessió de música a través de les cançons improvisades que interpretarà un grup expert de musicoterapeutes amb instruments aportats pels organitzadors i amb la percussió del seu propi cos.

639 365 773
acatmp@gmail.com
https://musicoterapia.cat/

 

Unió segones oportunitats

Sector: Migracions i persones migrades

Activitat: En aquest taller de reciclatge tèxtil, grans i petits trobaran un espai que els ajudarà a connectar la seva ment amb les seves mans mentre prenen consciència sobre el valor del reciclatge i els treballs manuals.

630 659 480
asociacionunion31@gmail.com
https://uniosegonesoportunitats.com/

 

ASSOCIACIO D’UCRAÏNESOS A CATALUNYA “TXERVONA KALYNA”

Sector: Infància i famílies

Activitat: En aquest taller, nens i adults podran aprendre a confeccionar un record etno-ucraïnès (una nina o un sac de sort) i a escriure algunes paraules en ciríl·lic, l’alfabet utilitzat per a escriure sis llengües eslaves. Esteu preparats per superar aquest repte?

616 655 630
txervona.kalyna@gmail.com
http://www.ucrainesos.barcelona/

 

Asociación Club Social y Cultural Albirrojita de Catalunya

Sector: Arts i cultura

Activitat: Coneix l’artesania i la cultura guaraní amb una exposició i un taller d’equilibri de càntirs. Viatja al Paraguai i participa en la confecció de les flors i collars que llueixen durant les seves danses tradicionals.

638 800 307
gestion@albirrojita.es
https://www.facebook.com/asociacionalbirrojita/

 

Asociación Española de Pacientes Coronarios y Primeros Intervinientes en Episodios de Muerte Súbita

Sector: Salut

Activitat: Com es pot diferenciar una lipotímia d’una aturada cardíaca? En aquest taller coneixeràs les diferències i participaràs en una demostració sobre com funcionen els desfibril·ladors que pots trobar fora d’un entorn sanitari.

934 284 358
aalba@hcsegundaoportunidad.org
http://hcsegundaoportunidad.org/

 

Asociación ACATHI

Sector: Diversitat sexual i de gènere

Activitat: Una biblioteca vivent és un espai de diàleg on els llibres es transformen en persones que ens apropen a una realitat de conflicte que sovint desconeixem. En aquest taller donem veu a refugiats, persones migrades i a les que no tenen una orientació sexual o romàntica normativa perquè ens ajudin a eliminar estereotips i prejudicis a través de l’intercanvi d’experiències.

931 931 353
activitats@acathi.org
https://www.acathi.org/

 

Progat Catalunya

Sector: Defensa i protecció animal

Activitat: La història d’en Mixo tracta de la responsabilitat de tenir un animal a la família. En aquest taller, la Montse Casulleras t’explicarà aquest conte, treballaràs l’empatia i el respecte cap a tots els éssers vius i coneixaràs la gestió que fa Progat a les colònies de gats de Barcelona. Vine i et regalarem el conte perquè el pintis a casa amb els teus nens o nenes.

934 461 092
progat@progat.cat
https://progat.cat/

 

fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: Vols viure en primera persona com fan art les persones amb mobilitat reduïda? En aquest taller podràs conèixer i aproximar-te a la seva destresa pintant amb el cap amb l’ajuda d’un adaptador amb un pinzell incorporat. Nosaltres posem els mitjans, tu el teu art.

933 133 666
info@fcpc.cat
https://www.fcpc.cat/

 

Caporales San Simon Usa Filial Barcelona

Sector: Arts i cultura

Activitat: Espectacle de ball i dansa folklòrica boliviana que ens endinsa en la cultura més tradicional del seu país a través de diferents coreografies alegres i de les seves vestimentes acolorides.

675 765 463
miguelr_21@hotmail.com
 

Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries – Dones pel Futur

Sector: Dones

Activitat: Vine, comparteix i aprèn les tècniques bàsiques del Collage a través de diferents exercicis i barrejant l’ús de materials 100% reciclats de les escombraries (revistes, llibres, discos, envasos plàstics i de vidre, cassetes, entre altres). Posa a prova la teva creativitat!

623 497 558
info@donespelfutur.com
https://www.donespelfutur.com/

 

ART DISTRICT

Sector: Arts i cultura

Activitat: Deixa la vergonya a casa i connecta’t amb el teu flow seguint el ritme de la companyia infantil i juvenil Circle Crew. Vine i descobreix una mostra de dansa urbana que traurà el ballarí que duus dins teu.

645 022 268
artdistrictbcn@gmail.com

Associació Intercultural Diàlegs de Dona

Sector: Dones

Activitat: La henna és un dels tints naturals més populars als països orientals i al Magreb. En aquest taller, volem que coneguis i t’apropis a la cultura i a l’estètica d’aquestes societats a través d’aquesta expressió artística.

665 875 483
irene.dialegsdona@gmail.com
http://dialegsdona.org/que-oferim/
 

Euro-Arab

Sector: Migracions i persones migrades

Activitat: La cal·ligrafia àrab imprimeix harmonia, elegància i bellesa a l’escriptura. En aquest taller aprendràs a utilitzar les vint-i-vuit lletres del seu alfabet i a escriure el teu nom.

661 101 422
euroarabcentre@gmail.com
http://euroarab.eu

ESBART CATALÀ DE DANSAIRES

Sector: Arts i cultura

Activitat: Vine a veure un petit tastet de danses, posa a prova la teva capacitat rítmica i gaudeix de l’alegria de compartir les teves emocions fent balls de molt fàcil aprenentatge. Ballem, ballem i no parem!, perquè ballar és un somiar amb els teus propis peus.

609 376 142
info@esbartcatala.org
https://esbartcatala.org/ca

enriquezArte

Sector: Veïnal

Activitat: Vols participar en un joc d’activació, concentració i coordinació col·lectiva? Vine amb la família i apunta’t al repte d’arribar a la meta de forma col·laborativa. A més a més, els més petits de la casa podran sortir amb la cara ben pintada!

631 910 574
Info@enriquezarte.org
https://enriquezarte.org/

Fúria Mexicana i Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere

Sector: Dones

Activitat: Abordatge comunitari de les violencies masclistes: la comunitat com a agent protector i preventiu de les violències masclistes. Una responsabilitat de tota la ciutadania. Participa en aquesta xerrada que et posarà cara a cara davant d’un fenomen estructural, amb arrels i impacte en el conjunt de la societat i comparteix les teves estratègies de suport mutu.

627 398 316
plataforma@violenciadegenere.org
https://www.violenciadegenere.org/

BATALÁ BARCELONA

Sector: Arts i cultura

Activitat: Una trentena de percussionistes de diferents nacionalitats ens apropen els ritmes originals de Salvador de Bahia a la nostra ciutat. Gaudeix d’un directe potent, contagia’t de la seva energia i deixa anar la teva imaginació seguint les notes de la samba reggae i les seves sorprenents i vistoses coreografies afrobrasileres.

607 957 704
batalabarcelona.booking@gmail.com
https://www.batalabarcelona.com/

Fundació Privada Taller de Músics

Sector: Arts i cultura

Activitat: Avui en dia el jazz no és només un estil de música, és un diàleg musical, lliure i espontani que contribueix amb els seus ritmes a la construcció de societats més inclusives. Emociona’t amb aquest espectacle ple de calidesa i sentiments!

931 763 063
espaisenior@tallerdemusics.com
https://tallerdemusics.com/ca/

Societat Coral la Joia de Montjuïc / Societat Coral L’Idal d’en Clavé / Coral Trinitat Nova

Sector: Arts i cultura

Activitat: Més de 50 veus ompliran de vida l’avinguda Catedral amb un ampli i variat repertori de cançons populars interpretades conjuntament per tres corals de Barcelona. Estàs prepara’t per donar la nota?

667 720 505
sclidealdenclave@gmail.com

Federacion de Casas Regionales y Entidades Culturales en Cataluña

Sector: Arts i cultura

Activitat: Ona de Sants-Montjuïc, una de les ràdios locals més antigues de Barcelona, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a la Federacion de Casas Regionales y Entidades Culturales en Cataluña. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

608 981 425
fecarecat@gmail.com
https://casasregionales.org/

OASIURBA

Sector: Economia Social

Activitat: RC66, la ràdio comunitària de Sant Antoni creada per la Federació d’Entitats de Calàbria 66, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a OASIURBA, una associació que treballa per a millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes garantint el dret a un habitatge digne. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

934 998 696
info@oasiurba.org
https://oasiurba.org/

ASOCIACION CASALIMPIABCN

Sector: Economia Social

Activitat: Hijxs de boomers, el podcast sobre masculinitats i feminismes, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a l’associació Casa limpia, una entitat que treballa la inserció laboral amb dones víctimes de la violència masclista. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

676 221 745
casalimpiabcn@gmail.com
https://www.casalimpiabcn.com/

alcer

Sector: Salut

Activitat: La Plataforma d’Afectades per la Hipoteca presentarà el seu podcast i entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a l’Associació per a la Lluita Contra les Malalties del Ronyó. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

692 027 054
alcerbcn@gmail.com
http://www.alcerbarcelona.org/

Associació Superar l’Ictus Barcelona

Sector: Diversitat funcional/discapacitats

Activitat: La Plataforma d’Afectades per la Hipoteca presentarà el seu podcast i entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a l’Associació Superar l’Ictus Barcelona. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

672 714 144
asib@ictusbcn.cat
https://ictusbcn.cat/

ASSOCIACIÓ MATRES MUNDI

Sector: Salut

Activitat: Vols conèixer la realitat que pateixen les dones de Ruanda? A l’exposició fotogràfica “Cases maternals” prendràs consciència de la seva realitat i et podràs sumar a una iniciativa que busca disminuir la mortalitat materna i perinatal que pateixen, sobretot, en les àrees rurals.

934 190 015
comunicacion@matres-mundi.org
https://www.matres-mundi.org/

Somriures marroc

Sector: Infància i famílies

Activitat: Al Marroc hi ha molts infants que, encara ara, no tenen cobertes les seves necessitats bàsiques. En aquesta mostra coneixeràs la seva realitat i l’aposta per convertir l’educació en l’eina per construir un futur millor.

661 777 411
somriuresmarroc@gmail.com

AL-ANON

Sector: Salut

Activitat: En Al-Anon perseguim un únic propòsit: ajudar als familiars i amics dels alcohòlics. I ho fem, practicant els Dotze Passos, donant la benvinguda i oferint consol als familiars dels alcohòlics i comprenent i animant a l’alcohòlic.

932 012 124
info@al-anonespana.org
https://al-anonespana.org/

Asociación cultural Integra – T

Sector: Arts i cultura

Activitat: Vine a ballar en llibertat! Amb aquesta proposta artística, exploraràs les danses afro caribenyes a través dels seus ritmes tradicionals, urbans i populars amb la Companyia de Dansa Sentimiento Cimarrón. Participa en aquesta classe dirigida i descobreix part de la seva història.

665 358 494
sentimientocimarron@gmail.com
https://sentimientocimarron.com/

AL-ANON

Sector: Salut

Activitat: En Al-Anon perseguim un únic propòsit: ajudar als familiars i amics dels alcohòlics. I ho fem, practicant els Dotze Passos, donant la benvinguda i oferint consol als familiars dels alcohòlics i comprenent i animant a l’alcohòlic.

932 012 124
info@al-anonespana.org
https://al-anonespana.org/

Stop accidents

Sector: Salud

Activitat: Vine i participa en aquest taller de seguretat viària on els més petits de la casa podran crear, amb materials reciclats, els seus propis reflectors per la bicicleta i decorar la motxilla amb dibuixos i missatges personalitzats.

607 608 813
laura.duro@stopaccidentes.cat
https://www.stopaccidentes.cat/

Xarxa de dones cosidores

Sector: Dones

Activitat: Vine i participa en una xerrada en què podràs ajudar a construir un nou model d’emprenedoria col·lectiva basat en un projecte d’innovació socioeconòmica protagonitzat per dones excloses del mercat.

652 82 55 12
cdelamadrid@etcs.coop
http://www.instagram.com/donescosidores

xarxa per a la Conservació de la Natura

Sector: Ecologisme i/o mediambiental

Activitat: 7deRàdio, l’emissora cultural, social i comunitària de Barcelona, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a la Xarxa per a la Conservació de la Natura, una entitat que promou la sostenibilitat dels ecosistemes. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

938 886 6135
aparisi@xcn.cat
https://xcn.cat/

RÀDIOS

Ràdio Calàbria 66

Sector: Comunicació

Activitat: RC66, la ràdio comunitària de Sant Antoni creada per la Federació d’Entitats de Calàbria 66, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a OASIURBA, una associació que treballa per a millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes garantint el dret a un habitatge digne. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

931 720 194
rc66@calabria66.net
  https://rc66.calabria66.net/

Ràdio Farró

Sector: Comunicació

Activitat: Ràdio Farró, un projecte sorgit d’una iniciativa veïnal en el Centre Cívic Vil·la Urània, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a un representant de la Fundació TMB, col·laborador de la Festa de l’Associa’t. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! En coproducció amb XRCB. Coproduït amb la XRCB.

677 141 680
  info.radiofarro@gmail.com
https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania

Ona de Sants-Montjuïc

Sector: Comunicació

Activitat: Ona de Sants-Montjuïc, una de les ràdios locals més antigues de Barcelona, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a la Federacion de Casas Regionales y Entidades Culturales en Cataluña. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

676 373 692
ona@onadesants.com
  https://www.onadesants.cat/

7deRàdio Barcelona

Sector: Comunicació

Activitat: 7deRàdio, l’emissora cultural, social i comunitària de Barcelona, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a la Xarxa per a la Conservació de la Natura, una entitat que promou la sostenibilitat dels ecosistemes. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

646 180 331
direccio@7deradio.cat
https://7deradio.cat/

HIJXS DE BOOMERS

Sector: Comunicació

Activitat: Hijxs de Boomers, el podcast sobre masculinitats i feminismes, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a l’associació Casa limpia, una entitat que treballa la inserció laboral amb dones víctimes de la violència masclista. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

607 529 697
hijxsdeboomers@gmail.com
  https://linktr.ee/hijxsdeboomers

Plataforma d’Afectades per la Hipoteca

Sector: Drets humans

Activitat: La Plataforma d’Afectades per la Hipoteca presentarà el seu podcast i entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles a l’Associació Superar l’Ictus Barcelona i a ALCER, l’Associació per a la Lluita Contra les Malalties del Ronyó. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

632 871 675
lapahdebarcelona@gmail.com
https://pahbarcelona.org/

Per determinar (Ràdio Ateneu del Clot i RàdioTrinijove)

Sector: Comunicació

Activitat: El programa Per determinar, de Ràdio Ateneu del Clot i RàdioTrinijove, entrevistarà en directe i des de la seu de Ràdio Rambles al Centre Moral de Gràcia, una entitat cívica amb un ampli ventall d’activitats culturals, socials i lúdiques. Sintonitza amb les teves emocions amb Ràdio Associa’t! Coproduït amb la XRCB.

932 32 99 08 / 933 45 64 54
http://www.ateneudelclot.com/
http://radiotrinijove.org/

ET RECORDEM

A LA TARDOR, TORNEM A LES AULES!

PUBLICADA LA RESOLUCIÓ DEFINITIVA. CONSULTEU-LA!

Un itinerari per guiar-vos i començar amb bon peu!

19/09/23: AVANCEM CAP A UNES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES!

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

Coneix l'agenda de la Barcelona que es mou!

Skip to content