INFO I RECURSOS

per a facilitar-vos la gestió

En aquest Especial #SubvencionsBCN hi trobareu recursos i informació de suport per a resoldre els vostres dubtes i informació sobre els diferents tràmits que cal fer en cada moment relacionats amb aquests ajuts municipals (en el procés de sol·licitud, reformulació, modificació i justificació).

També hi trobareu continguts i recursos sobre com obtenir el certificat digital (imprescindible per a poder realitzar aquests i qualsevol tràmit amb les administracions), el calendari orientatiu de la Convocatòria i altres recursos d’interès.

Pas a pas, recursos i preguntes freqüents sobre el procés de justificació del projecte subvencionat.

Aquí trobareu tots els recursos (documents, guies, vídeos…) referents a la Convocatòria de subvencions.

Aquí trobareu les respostes a les preguntes més freqüents sobre la convocatòria de subvencions.

Tot el que cal saber sobre el certificat digital, quins tipus hi ha, com obtenir-lo i molt més. Informació imprescindible!

NECESSITEU MÉS AJUDA?

Entitats, som el vostre centre d’informació sobre la Convocatòria General de Subvencions BCN.
Responem les vostres consultes i dubtes.

NOTÍCIES

ÚLTIMA HORA! Que no se us escapi res relacionat amb la convocatòria.

JUSTIFICACIÓ DE LES #SUBVENCIONSBCN 2023: VÍDEO DE LA SESSIÓ INFORMATIVA

Us vau perdre la sessió informativa en línia sobre el procés de justificació de les SubvencionsBCN 2023? Feu clic i resoleu tots els vostres dubtes amb el vídeo que trobareu penjat al nostre canal de YouTube!

SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA JUSTIFICACIÓ DE LES #SUBVENCIONSBCN 2023

Per a conèixer en profunditat el procés de la justificació de les subvencions i poder resoldre els vostres dubtes, us animem a participar en la sessió informativa en línia que hem organitzat el dimecres 31 de gener, de 17 a 19 h.

S’INICIA EL PERÍODE DE SOL·LICITUDS DE SUBVENCIONS DE LA CONVOCATÒRIA GENERAL DE L’AJUNTAMENT DE BCN!

Avui, 8 de gener, comença el període de sol·licituds de subvencions de la convocatòria general de l’Ajuntament de Barcelona 2024. Teniu temps fins al dijous 25 de gener a les 23:59 h per a presentar els vostres projectes!