Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona

per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat

Especial Convocatòria 2021 i justificació 2020

Recordem que el termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria 2021 es va tancar el passat 27 de gener. En aquest especial us oferim informació sobre l’atorgament, la reformulació i la justificació, així com per justificar projectes de la convocatòria 2020.

Per a cada apartat trobareu els enllaços a la documentació, respostes a les preguntes més freqüents i tota la informació i recursos que us poden ser útils. En aquesta pàgina també trobareu l’especial de TJ sobre com obtenir el certificat digital, element necessari per a poder tramitar les sol·licituds.

botó convocatòria 2021

Termini de presentació de sol·licituds tancat. Info sobre el procés d’atorgament, reformulació i justificació.

Recursos, enllaços a la documentació i info sobre la justificació de la convocatòria 2020.

NECESSITEU MÉS AJUDA?

Entitats, som el vostre centre d’informació sobre la convocatòria general de subvencions BCN.
Responem les vostres consultes i dubtes a:

AMB TEMPS I CALMA TOT SURT MILLOR!

No espereu al darrer moment per preparar la documentació. Amb temps suficient podreu resoldre dubtes i fer-ho de la millor manera possible, sense presses ni nervis i evitant problemes de darrera hora. Recordeu els terminis que encara estan oberts:

Justificació 2020: 2 mesos des de la data de finalització del vostre projecte (Recordeu que enguany hi ha una prórroga per acabar els projectes de 99 dies naturals des de la data de finalització indicada en la sol·licitud).

Sol·licituds 2021: Termini tancat

SERVEIS ESPECIALS COVID-19

Conegueu els serveis que TJ ofereix a entitats i xarxes en aquest temps de pandèmia.

COVID-19, NECESSITEU INFORMACIÓ?

Des de Torre Jussana us hem preparat un espai amb informació actualitzada sobre tot allò que afecta a les associacions. Així com la informació de contacte de xarxes de suport per a la ciutadania.