INFO I RECURSOS

per a facilitar-vos la gestió

En aquest Especial SubvencionsBCN hi trobareu recursos i informació de suport per a resoldre dubtes i informació sobre els diferents tràmits que cal fer en cada moment relacionats amb aquests ajuts municipals (en el procés de sol·licitud, reformulació, modificació i justificació).

També hi trobareu continguts i recursos sobre com obtenir el certificat digital (imprescindible per a poder realitzar aquests i qualsevol tràmit amb les administracions), el calendari orientatiu de la Convocatòria i altres recursos d’interès.

resolució

Informació per acompanyar-vos en els processos que se’n derivaran.

Recull de documents, materials i recursos per poder reformular el projecte subvencionat.

Tot el que cal saber sobre el certificat digital i com obtenir-lo. Informació imprescindible!

Calendari orientatiu de la Convocatòria general de subvencions de BCN.

NECESSITEU MÉS AJUDA?

Entitats, som el vostre centre d’informació sobre la Convocatòria General de Subvencions BCN.
Responem les vostres consultes i dubtes.

NOTÍCIES

ÚLTIMA HORA! Que no se us escapi res relacionat amb la convocatòria.

SUBVENCIONSBCN: VÍDEO DE LA SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA RESOLUCIÓ PROVISIONAL I LA REFORMULACIÓ

El 29 de maig es va publicar la resolució provisional d’atorgament o denegació de la Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona del 2023. I per poder donar resposta a tots els dubtes, des de Torre Jussana vam organitzar una trobada en línia per complementar tota la informació que també trobareu a l’especial web sobre les #SubvencionsBCN.

#SUBVENCIONSBCN 2023: SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA RESOLUCIÓ PROVISIONAL I LA REFORMULACIÓ

Ben aviat es publicarà la resolució provisional d’atorgament o denegació de la Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona del 2023. A Torre Jussana hem preparat una sessió informativa en línia.

JUSTIFICACIÓ DE LES #SUBVENCIONSBCN 2022: INFORMACIÓ I RECURSOS

Un any més, des de Torre Jussana volem facilitar a les entitats sense afany de lucre la realització d’aquest tràmit, amb informació i recursos que us permetran encarar el procés de justificació de la manera més sostenible, efectiva i senzilla possible.