24.01.2024

SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA JUSTIFICACIÓ DE LES #SUBVENCIONSBCN 2023

Un dels moments clau en el cicle d’una subvenció és la justificació del projecte desenvolupat. En el cas de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, s’estableix que la justificació s’ha de dur a terme en un termini màxim 2 mesos des de la finalització del projecte subvencionat (data indicada en la sol·licitud o en el document de reformulació/modificació).

SESSIÓ INFORMATIVA EN LÍNIA

Per a conèixer en profunditat el procés de la justificació de les subvencions i poder resoldre els vostres dubtes, us animem a participar en la sessió informativa en línia que hem organitzat el dimecres 31 de gener, de 17 a 19 h.

Us podeu inscriure en el següent enllaç.

DE QUÈ PARLAREM?

  • El procés de justificació: aspectes claus
  • Preparem la documentació necessària
  • Tramitem la justificació de forma telemàtica
  • Errors freqüents: evitem-los! 
  • Espai de resolució de dubtes sobre el tema

MÉS INFORMACIÓ I RECURSOS

Un any més, des de Torre Jussana volem facilitar a les entitats sense afany de lucre la realització d’aquest tràmit, amb informació i recursos que us permetran encarar el procés de justificació de la manera més sostenible, efectiva i senzilla possible. Us recomanem consultar el nostre especial web sobre les #SubvencionsBCN.


QUÈ HI TROBAREU RELACIONAT AMB LA JUSTIFICACIÓ 2023?

  1. Pas a pas: Voleu saber quina documentació necessiteu preparar? En quin format s’ha de descarregar i com presentar-ho de forma telemàtica?
      
  2. Preguntes Freqüents: Quins aspectes i novetats hem de tenir en compte per la justificació del 2023? En quins casos és obligatori presentar una auditoria? Quin import cal justificar? A aquestes, i d’altres qüestions, us donem resposta en aquest apartat.


NECESSITEU MÉS AJUDA?

Cap problema. Només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens envieu la vostra consulta a través d’aquest formulari (indicant com a temàtica “SubvencionsBCN – Convocatòria general) i us donarem resposta. 

Som el vostre centre d’atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre’ls!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.