19.05.2023

#SUBVENCIONSBCN 2023: SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA RESOLUCIÓ PROVISIONAL I LA REFORMULACIÓ

Ben aviat es publicarà la resolució provisional d’atorgament o denegació de la Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona del 2023. Com podem saber si ens han atorgat la subvenció? En quins casos podem reformular i quins requisits ha de complir? Quina diferència hi ha entre reformulació i modificació? Com podem presentar al·legacions? 

Per donar resposta a totes aquestes preguntes, hem organitzat una sessió informativa en línia per complementar tota la informació que trobareu a l’especial web sobre les #SubvencionsBCN.

SESSIÓ INFORMATIVA EN LÍNIA

La sessió es farà el proper dimecres 31 de maig, de 17 h a 19 h, i quedarà enregistrada perquè la consulteu posteriorment. En aquesta trobada, abordarem els aspectes claus i terminis vinculats a la resolució, i s’analitzarà en profunditat el procés de la reformulació de les subvencions i la seva importància. 

Us podeu inscriure en el següent enllaç:

DE QUÈ PARLAREM EN AQUESTA SESSIÓ?

  • Fases i calendari de les subvencions.
  • Resolució provisional: terminis i procediment del requeriment de documentació, al·legacions, renuncia…
  • La importància de la reformulació: requisits, terminis i documents.
  • La modificació i justificació: característiques i novetats 2023.
  • Exemples i espai de resolució de dubtes sobre el tema.

MÉS INFORMACIÓ I RECURSOS

Com ja sabeu, disposem d’un especial web sobre les #SubvencionsBCN amb informació i recursos sobre les diverses fases de les subvencions. En relació a la fase en la qual ens trobem actualment, trobareu els següents recursos:

NECESSITEU MÉS AJUDA?

Només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens feu arribar un correu electrònic a tjussana@bcn.cat (indiqueu a l’assumpte “Subvencions”) o a través d’aquest formulari de consulta. Us en donarem resposta el més aviat possible.

Som el vostre centre d’atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre els vostres dubtes!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.