17.05.2024

#SUBVENCIONSBCN 2024: SESSIÓ INFORMATIVA DE LA RESOLUCIÓ PROVISIONAL I REFORMULACIÓ

Ben aviat es publicarà la resolució provisional d’atorgament i denegació de la Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona del 2024. Com podem saber si ens han atorgat la subvenció? En quins casos podem reformular i quins requisits ha de complir? Quina diferència hi ha entre reformulació i modificació? Com podem presentar al·legacions?

Per donar resposta a totes aquestes preguntes, hem organitzat una sessió informativa en línia per complementar tota la informació que trobareu a l’especial web sobre les #SubvencionsBCN.

SESSIÓ INFORMATIVA EN LÍNIA

La sessió es farà el proper divendres 24 de maig de 10h a 12h, i quedarà enregistrada perquè la pugueu consultar posteriorment. En aquesta, abordarem els aspectes claus i terminis vinculats a la resolució, i s’analitzarà en profunditat el procés de la reformulació de les subvencions i la seva importància. 

Us podeu inscriure a la sessió informativa en el següent enllaç:

DE QUÈ PARLAREM EN AQUESTA SESSIÓ?

  • Fases i calendari de les subvencions.
  • Resolució provisional: terminis i procediment del requeriment de documentació, al·legacions, renuncia…
  • La importància de la reformulació: requisits, terminis i documents.
  • La modificació i justificació: característiques i novetats 2024.
  • Exemples i espai de resolució de dubtes sobre el tema.

MÉS INFORMACIÓ I RECURSOS

Com ja sabeu, disposem d’un especial web sobre les #SubvencionsBCN amb informació i recursos sobre les diverses fases de les subvencions. Un cop publicada la resolució, s’actualitzarà aquesta pàgina amb tot el contingut referent a la resolució i reformulació del 2024. 

NECESSITEU MÉS AJUDA?

NOVETAT: Aquest any innovem el servei d’atenció amb un assessor virtual, actiu 24 hores, que us resoldrà tots els vostres dubtes. Aquest estarà actiu el mateix dia que es publiqui la resolució, i el podreu trobar  a l’especial web sobre les #SubvencionsBCN

Per a una atenció personalitzada, també ens podeu trucar (93 256 41 18) o contactar a través d’aquest formulari de consulta. Us en donarem resposta com més aviat millor.

Som el vostre centre d’atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre els vostres dubtes!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.