01.02.2024

JUSTIFICACIÓ DE LES #SUBVENCIONSBCN 2023: VÍDEO DE LA SESSIÓ INFORMATIVA

Us vau perdre la sessió informativa en línia sobre el procés de justificació de les SubvencionsBCN 2023? Feu clic i resoleu tots els vostres dubtes amb el vídeo que trobareu penjat al nostre canal de YouTube!

DE QUÈ PARLAREM?

Aquí trobareu tots els temes que vam tractar durant la sessió en format índex. 

 • 3:01 Aspectes claus de la justificació (cicle de subvencions, termini…)
 • 8:30 Documentació a presentar
 • 16:40 Memòria d’actuació: com omplir-la?
 • 28:02 Memòria econòmica: com omplir-la i quina?
 • 1:01:00 Aspectes econòmics: despeses subvencionables i no, factures i tiquets, desviació pressupostària…
 • 1:16:05 Declaració responsable de factures
 • 1:22:18 Tràmit telemàtic de la justificació
 • 1:26:37 Esmenes a la justificació i errors més freqüents
 • 1:30:51 Espai de resolució de dubtes

Com ja sabeu, un dels moments clau en el cicle d’una subvenció és la justificació del projecte desenvolupat. En el cas de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, s’estableix que la justificació s’ha de dur a terme en un termini màxim 2 mesos des de la finalització del projecte subvencionat (data indicada en la sol·licitud o en el document de reformulació/modificació).


MÉS INFORMACIÓ I RECURSOS

Un any més, des de Torre Jussana volem facilitar a les entitats sense afany de lucre la realització d’aquest tràmit, amb informació i recursos que us permetran encarar el procés de justificació de la manera més sostenible, efectiva i senzilla possible. Us recomanem consultar el nostre especial web sobre les #SubvencionsBCN.


QUÈ HI TROBAREU RELACIONAT AMB LA JUSTIFICACIÓ 2023?

 1. Pas a pas: Voleu saber quina documentació necessiteu preparar? En quin format s’ha de descarregar i com presentar-ho de forma telemàtica?  
 2. Preguntes Freqüents: Quins aspectes i novetats hem de tenir en compte per la justificació del 2023? En quins casos és obligatori presentar una auditoria? Quin import cal justificar? A aquestes, i d’altres qüestions, us donem resposta en aquest apartat.


NECESSITEU MÉS AJUDA?

Cap problema. Només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens envieu la vostra consulta a través d’aquest formulari (indicant com a temàtica “SubvencionsBCN – Convocatòria general”) i us donarem resposta. 

Som el vostre centre d’atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre’ls!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.