ORGANITZACIÓ I EQUIP

Inici » TORRE JUSSANA » ORGANITZACIÓ I EQUIP

Un equip humà proper, professional i amb experiència associativa

Un equip humà proper, professional i amb experiència associativa

Qui s’encarrega de la gestió de l’equipament i de facilitar els serveis que oferim? Les diferents àrees de treball del centre estan formades per persones amb perfils tècnics especialitzats en el sector associatiu:

Informació i tràmits digitals

Mireia Feliubadaló

Graduada Multimèdia i Màster en formació del professorat. He treballat com a divulgadora TIC ajudant a les associacions de BCN, en la certificació digital. També a Barcelona Activa​.

Tècnic Acollida i Informació

Manel Gallego

“Si heu fet alguna reserva d’espai, em coneixeu! Com sempre, us acompanyaré el dia de la vostra activitat per resoldre els imprevistos que puguin sorgir. També us donaré la benvinguda al centre i intentaré donar resposta els dubtes que tingueu​”.

Tècnica Jurídica i Informació

Marta Alonso

Per endinsar-vos al món associatiu i gestionar el dia a dia de la vostra associació, em trobareu a Torre Jussana. He treballat d’advocada al sector privat i sóc voluntària a diverses entitats socials.

Tècnic Gestió Comptable i Fiscal

Manel Ayora

“Economista de formació. Vaig començar la meva trajectòria en l’àmbit del Tercer Sector captivat per les relacions humanes dintre d’organitzacions que contribueixen a un món més just i solidari. Si voleu treballar el model econòmic de la vostra entitat, estaré encantat de donar-vos un cop de mà!”.

Coordinador área de Recerca i Coneixement

Carles Viñas

“Politòleg de formació, m’agrada mirar d’entendre el món i explicar-lo als altres, tasca que faig com a coordinador l’àrea de coneixement de Torre Jussana. He format part d’un esbart, d’un casal de joves, d’una associació de professionals i ara en una AFA”.

Coordinador Formació

Xavi Oller

“Psicopedagog. Convençut del poder de la formació com element de transformació i de millora dels processos de l’acció associativa. Em trobareu a Torre Jussana programant i pensant noves accions formatives”.

Tècnica Formació i Projectes Associatius

Nuria Farré

“Crec en el poder transformador de l’associacionisme i això m’ha portat a participar i treballar durant anys en entitats juvenils i per a la justícia global. Actualment, a TJ gestionant les formacions que oferim i assessorant sobre finançament i disseny de projectes.

Tècnica Participació i Acció Comunitària

Olalla Miret

“Sociòloga de formació. La meva trajectòria personal i professional ha anat lligada al món no lucratiu. A Torre Jussana faig el que més m’agrada: treballar amb i per les entitats, escoltar-les i ajudar-les a arribar fins allà on elles volen a través de processos d’enfortiment i apoderament organitzatiu”.

Tècnica Pla de Barris

Barbara Carfí

“Sociòloga. El meu interès es mou cap a la participació ciutadana, la facilitació i l’acció comunitària. Soc una persona que s’adapta a l’entorn, amb molta capacitat d’organització, analítica i d’observació, amb il·lusió per nous projectes i amb ganes de treballar amb i per les persones. Actualment, em trobareu a l’Àrea de Participació i Acció Comunitària de Torre Jussana”.

Tècnica Oficina Patrimoni Ciutadà

Ana Rico

“Em dedico a acompanyar a les organitzacions en processos de millora. En la intervenció social des dels 80, he coordinat serveis de sectors com voluntariat, infància, gent gran o emergències, per dir alguns. Des del programa de Patrimoni Ciutadà us puc acompanyar per millorar la qualitat comunitària dels projectes”.

Tècnic Oficina Patrimoni Ciutadà

Miquel Caum

Politòleg. He col·laborat amb SOS Racisme Catalunya, Justícia i Pau i el Seminari d’Economia Crítica Taifa. Actualment, em trobareu a l’Oficina Tècnica de Patrimoni Ciutadà. Si veniu a TJ, estaré encantat de donar-vos un cop de mà!.

Coordinadora Comunicació

Anna Giménez

Comunicadora, dissenyadora gràfica i emprenedora, treballo en l’àmbit de la comunicació del tercer sector des de 2003. M’apassiona ajudar a les entitats a arribar més lluny i a comunicar millor. He format part de Voluntaris per la Llengua i de dos AFA’s.

Tècnic Comunicació i Esdeveniments

Ricard Alegre

“Periodista expert en estratègies de comunicació aplicades a les noves tecnologies. Curiós i inquiet, lluitaré per aportar la meva experiència al món i principis del teixit associatiu. Pensar, conceptualitzar, produir i comunicar són els meus objectius. El final l’escriurem plegades​”.

Tècnica Administració

Conxita Mensa

Experta en gestió econòmica i administrativa d’entitats sense ànim de lucre, amb més de 20 anys d’experiència. Especialista en l’elaboració i tramitació de subvencions i justificacions.

Gerència

Miquel À. Aragón

Sagrerenc compromès amb la transformació social. Comparteixo la militància en projectes amb la feina al CAB. Intento facilitar la participació i generar sinergies entre associacions per posar en valor la capacitat de les persones per canviar el món col·lectivament. A Torre Jussana dedico unes hores de la setmana a les tasques de gerència.

Coordinació / Direcció

Ramon Torra

“En l’animació sociocultural i l’educació en el lleure, hi trobem els meus orígens associatius. Des d’aquest punt de partida, començo una trajectòria que em porta a impulsar i participar en iniciatives d’àmbit local i nacional, tant des del voluntariat com a nivell tècnic. Aquestes experiències m’han permès comprendre els valors dels associacionismes com una eina de transformació i millora social. Ara em trobareu a Torre Jussana”.

ET RECORDEM

A LA TARDOR, TORNEM A LES AULES!

PUBLICADA LA RESOLUCIÓ DEFINITIVA. CONSULTEU-LA!

Un itinerari per guiar-vos i començar amb bon peu!

19/09/23: AVANCEM CAP A UNES FINANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES!

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

Coneix l'agenda de la Barcelona que es mou!

Skip to content