A QUI ENS DIRIGIM?

Inici » TORRE JUSSANA » A QUI ENS DIRIGIM

US AJUDEM EN LA VOSTRA TASCA!

US AJUDEM EN LA VOSTRA TASCA!

Els serveis i recursos de Torre Jussana s’adrecen a totes les persones que participen (o volen participar) en projectes que pretenen millorar la societat. Especialment a les organitzacions que s’articulen sota la forma jurídica d’associació, amb seu a la ciutat de Barcelona, i que treballen per l’interès general. Són aquelles que han de ser liderades per persones voluntàries, amb funcionament democràtic, base social àmplia i amb una marcada voluntat de transformació social i millora de la qualitat de vida de les persones i del seu entorn.

Els nostres serveis aniran principalment destinats a:

 1. Agrupacions de persones: associacions, federacions, fundacions, cooperatives i col·lectius informals sense ànim de lucre.
 2. Agrupacions d’entitats: xarxes, plataformes, federacions i confederacions.
 3. Projectes comunitaris: ja siguin de l’àmbit associatiu i/o municipal: Plans de Desenvolupament Comunitari, Equipaments Cívics (especialment els que estan sota la fórmula de Gestió Cívica), Casals de Barri comunitaris, associacions del Pla de Barris, Xarxes i Col·lectius.
 4. Responsables de les entitats: les persones que formen part de les associacions, federacions, col·lectius, i, especialment, les que exerceixen tasques de responsabilitat (ex: membres de juntes directives).
 5. La base social: les persones associades i voluntàries.
 6. Personal tècnic associatiu: persones que executen tasques dins l’entitat de manera remunerada i també als professionals que donen suport a la ciutadania organitzada.
   • Tècnics de l’administració pública.
   • Investigadors i centres de recerca i coneixement.
   • Mestres i professorat dels Centres educatius.
 7. Ciutadania no vinculada, inicialment, a cap entitat o col·lectiu: tot i no ser el nostre objectiu prioritari, estem atents a les persones que poden tenir algun tipus d’interés en el fet associatiu, ja sigui personal o perque volen constituir-se.

ET RECORDEM

El termini s’inicia el 6 de juny i s’allargarà fins al 30 del mateix mes

JA ESTÀ PUBLICADA LA RESOLUCIÓ PROVISIONAL. CONSULTEU-LA!

GUIA D’ACTIVITATS PARTICIPATIVES

EL NOU FGEC: MÉS ÀGIL I FUNCIONAL

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

Coneix l'agenda de la Barcelona que es mou!

Skip to content