Inici » SERVEIS » ALLOTJAMENTS

Informació

un espai on enfortir-vos

UN ESPAI ON ENFORTIR-VOS

Necessiteu un espai per a la gestió de l’entitat? Un espai on créixer i enfortir-vos? Veniu a TJ!

Disposem de 4 despatxos per allotjar-hi temporalment a entitats que necessitin un espai des d’on gestionar el seu dia a dia.

Característiques:

  • Situats a la planta baixa de l’edifici.
  • Disposen de taula, cadires i armaris.
  • Amb telèfon i connexió a internet.
  • Possibilitat de disposar d’una bústia postal durant el període d’allotjament.
  • També tindreu a la vostra disposició una sala de reunions i màquines de vending i accés a la zona de cuina.

També, us podem oferir espais on reunir-vos periòdicament o una adreça on allotjar una bústia de correu postal.

El servei està condicionat a la disponibilitat dels despatxos i a l’anàlisi de l’interès general de les sol·licituds que es rebin.

Podem oferir el nostre equipament com adreça postal de l’entitat. Per motius legals, no podem oferir-nos per ser l’adreça fiscal de l’entitat.

necessiteu un espai per al funcionament diari de l’entitat?

Si voleu sol·licitar un espai per allotjar la vostra entitats, necessiteu una adreça postal per la vostra seu o un espai on reunir-vos peridòdicament, contacteu amb nosaltres.

Ompliu el següent formulari i buscarem com donar-hi resposta.

ENTITATS QUE S’ENFORTEIXEN AMB NOSALTRES

ENTITATS ALLOTJADES

Voluntaris 2000

És una entitat sense ànim de lucre que va néixer el juliol de l’any 1992 arran de les olimpiades de Barcelona. Des de llavors, s’ha anat configurant com una associació que participa en la vida pública de Barcelona i que col·labora activament en la preparació y organització d’actes esportius, culturals, cívics i socials.

 

FEDER

FEDER és una organització que representa i defensa els drets de les persones amb malalties minoritàries i sospita diagnòstica, afavorint la seva inclusió i generant estratègies que contribueixin a millorar la seva qualitat de vida.
Treballen per a donar una atenció multidisciplinària, oferint informació i orientació des de la perspectiva sociosanitària, legal, educativa i des de l’acompanyament psicològic.

GENTE+

Gente+ és una associació sense ànim de lucre, que neix del lema anterior en “Hispaven: Persones que sumen”.

Busquem la integració cultural, social i econòmica dels migrants a Catalunya, perquè la seva inserció aporti valor a la societat, a través de 3 àrees d’acció:
– Activitats dirigides a la integració cultural, contemplant els aspectes que la distingeixen de la societat local i honrant les cultures d’origen.
– Esdeveniments relacionats a millorar la qualitat de vida dels membres de l’associació
– Generació de vincles socials entre els membres de l’associació i d’aquests amb la societat en general.

UAVAT

L’Associació Unitat d’atenció i valoració a afectats pel terrorisme (UAVAT) està constituïda per psicòlegs clínics, forenses, psiquiatres, advocats i professionals experts en atenció a víctimes del terrorisme i grans catàstrofes.

 

DIVERSCOOP

És un projecte cooperatiu sense ànim de lucre integrat, exclusivament, per persones amb diversitat funcional que té per objectiu donar feina a aquestes persones a partir dels quioscs que hi ha al carrer. Estan en una fase inicial després d’haver rebut diferents suports. L’objectiu és poder obrir una vintena de quioscos de la ciutat (2 per districte).

ENTITATS VINCULADES

CATFAC

La Federació d’Associacions de Cànnabis de Catalunya (CatFAC) és una agrupació d’associacions formades per persones consumidores de cànnabis què construeixen col·lectivament una proposta d’autoregulació en què les persones sòcies s’abasteixen en cercles tancats i sense ànim de lucre.

 

avv LA CLOTA

L’associació de veïns, amb més de 20 anys de vida, es va crear, precisament, per assegurar que els plans urbanístics fomentats per l’Ajuntament de Barcelona, s’executessin i que es fessin tenint en compte les peculiaritats d’un entorn rural característic de principis de segle XX únic a la ciutat.

 

DIABLES DEL CARMEL

Diables del Carmel es una associació creada l’any 1985 amb el desitg de dinamitzar el barri amb l’ambit del la Cultura Popular Tradicional en el mon del foc.

PRADER WILLI

Associació formada per familiars de persones afectades per la SPW. Informem, assessorem i donem suport a les persones afectades per la Síndrome i als seus familiars.

Entitat declarada d’Utilitat Pública, segons Resolució de 17 de setembre de 2018 del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

CORAL ERNEST CERVERA

Els seus orígens daten de finals del anys seixanta, a Barcelona, quan un grup d’amics universitaris decideixen formar un cor mixt polifònic, de la mà de Francesc Bofill i Soliguer. Durant quinze anys interpreta, sobretot, música europea de la renaixença  i també catalana de la mateixa època o anterior.

L’any 2009, després d’un llarg parèntesi, bona part dels antics membres de la coral es retroben a Caldes de Malavella i acorden reprendre l’activitat musical seguint la línia interpretativa dels seus inicis.

EBC CATALUNYA

L’Associació es constitueix al setembre del 2014 i té com a finalitat principal la promoció de l’Economia del Bé Comú a Catalunya. És un espai de participació per a totes les persones i organitzacions que volen contribuir a la construcció d’un model econòmic amb valors ètics (Mercat ètic europeu).

L’Associació és independent, diversa, oberta al diàleg i a treballar conjuntament amb totes les iniciatives que caminen en la mateixa direcció.

Social House

Social House és una organització sense ànim de lucre, que neix de la iniciativa de persones compromeses amb l’habitatge social.

  • Som un equip d’arquitectes, geògrafs, enginyers, educadors socials i psicòlegs.
  • Treballem en equip, per solucionar la deficiència d’habitatge social a cada municipi i barri, recolzant els col·lectius més necessitats.
  • Continuament estem creixent i evolucionant amb les necessitats reals adaptades als habitatges dignes. Per això, hem creat tres eixos estratègics sota el paraigua de Social House: Social Help, Oficina de Rehabilitació Energètica i Rehabi3
SENDERI

Senderi és un espai virtual especialitzat en educació en valors. Un recurs educatiu de caràcter gratuït que està a disposició de totes les persones i entitats interessades en el foment dels valors per la construcció d’una ciutadania activa, compromesa i solidària. Va ser creat amb la pretensió de constituir un espai d’intercanvi i de reflexió conjunta, de difusió d’experiències de treball i de recursos, amb la voluntat de ser útil a la comunitat educativa i de contribuir a una educació en valors per una societat democràtica.

ET RECORDEM

GUIA D’ACTIVITATS PARTICIPATIVES

LA FORMACIÓ QUE FA CRÉIXER L’ASSOCIACIONISME

VOLEU MUNTAR UNA PARADETA PER SANT JORDI?

EL NOU FGEC: MÉS ÀGIL I FUNCIONAL

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

Coneix l'agenda de la Barcelona que es mou!

Skip to content