associa't

Inici » TORRE JUSSANA » PROJECTES » ASSOCIAT » la festa

la festa de la barcelona que es mou!

la festa de la barcelona que es mou

Ben aviat, treurem el cap per informar-vos de totes les novetats de la Festa de l’Associa’t 2024. Estigueu atentes als canals habituals de Torre Jussana i als altaveus del Quèdequè, que enguany agafa el relleu per fer-vos arribar tota l’actualitat de la festa de la Barcelona que es mou a través de les seves xarxes socials:

 


La Festa de l’Associa’t és un esdeveniment lúdic, impulsat per la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació de Torre Jussana, que ens apropa a la riquesa i vitalitat del teixit associatiu de la ciutat durant les festes de la Mercè. I ho fa, facilitant a les entitats diferents espais de la ciutat perquè organitzin activitats que apropin la seva realitat a la ciutadania.

EN EDICIONS ANTERIORS…

La Festa de l’Associa’t és hereva de la Mostra d’Entitats que, durant més de 20 edicions, es va organitzar a Plaça Catalunya i que, posteriorment, es va convertir en la Festa de l’Associa’t. Amb quin objectiu? Exhibir la fortalesa, diversitat i vitalitat de les entitats que desenvolupaven activitats amb un caràcter lúdic i festiu.

En les tres darreres edicions (postpandèmia), el projecte ha buscat, mantenint el mateix caràcter dinàmic i festiu, apropar les entitats als barris de la ciutat. I ho ha fet descentralitzant les activitats i espais en diversos equipaments (Centres cívics, casals de barri, etc.), però mantenint també un espai cèntric durant la Festa Major de la ciutat, amb l’ús d’un escenari (Ciutadella 2021, Catedral 2022) gràcies a la col·laboració de l’ICUB

festa de l’associa’t 2023

Més de 15.000 persones van poder participar i gaudir de la setantena d’activitats que van organitzar les més de 80 entitats de la ciutat en quatre espais neuràlgics de la Festa Major de Barcelona.

festa de l’associa’t 2022

74 entitats i col·lectius de Barcelona, distribuïts en 4 equipaments descentralitzat de la ciutat, van acollir més de 4.100 persones durant els 3 dies d’activitats organitzades durant la festa major de la ciutat.

festa de l’associa’t 2021

Més de 50 entitats de la ciutat van oferir una gran oferta d’activitats durant l’any postpandèmia. La Festa es va distribuir en cinc territoris de Barcelona: Sants, Gràcia, el Clot, el Parc de la Ciutadella i les Rambles.

ET RECORDEM

GUIA D’ACTIVITATS PARTICIPATIVES

LA FORMACIÓ QUE FA CRÉIXER L’ASSOCIACIONISME

VOLEU MUNTAR UNA PARADETA PER SANT JORDI?

EL NOU FGEC: MÉS ÀGIL I FUNCIONAL

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

Coneix l'agenda de la Barcelona que es mou!

Skip to content