associa't

Inici » TORRE JUSSANA » PROJECTES » ASSOCIAT » la festa

la festa de la barcelona que es mou!

La Festa de l’Associa’t és un esdeveniment lúdic, impulsat per la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació de Torre Jussana, que ens apropa a la riquesa i vitalitat del teixit associatiu de la ciutat durant les festes de la Mercè (23, 24 i 25 de setembre). I ho fa, facilitant a les entitats diferents espais de la ciutat perquè organitzin activitats que apropin la seva realitat a la ciutadania.

Aquest 2023 hem donat un pas endavant en la nostra aliança amb l’ICUB, fent que la Festa de l’Associa’t s’integri més en les Festes de la Mercè, tant pel que fa a la programació com en les ubicacions. Així, disposarem de tres espais neuràlgics de la festa Major de la ciutat: Parc de la Ciutadella, Avinguda de la Catedral i Ràdio Rambles, amb l’emissió en directe de Ràdio Associa’t.

La nova localització del Parc de la Ciutadella és una important novetat que potenciarà la visibilitat i reconeixement de la tasca de les entitats participants, però a la vegada condiciona les tipologies d’activitats que s’hi podran realitzar. És per això que es concentraran les propostes escèniques el Dilluns 25 matí a l’escenari de la Catedral. I al Parc de la Ciutadella s’hi organitzaran activitats més lúdiques i participatives que permetran apropar més encara la ciutadania als projectes i activitats de les entitats.

Només hi falteu vosaltres!

FACILITEM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ A LA FESTA DE L’ASSOCIA’T 2023!

Torre Jussana us convida a participar en la trobada que hem organitzat el 25 de maig, a les 18:00, en què compartirem amb totes vosaltres els detalls d’aquesta Festa de l’Associa’t i els canals oficials perquè ens feu arribar totes les vostres propostes d’activitats. Només cal que empleneu aquest formulari.

Us hi esperem!

feu-nos arribar la vostra proposta!

Entitats! Ja teniu pensades les vostres propostes d’activitats per a l’Associa’t 2023? A partir del 25 de maig, obrirem el formulari d’inscripció perquè ens feu arribar les vostres idees per sumar-vos a la Festa! Fins aleshores, podeu consultar les bases de la crida i els criteris de participació.

Com cada any, posem tot l’esforç perquè la festa sigui un èxit. I amb la participació de tots i totes ho farem possible!  Teniu temps fins al 16 de juny per fer-nos arribar les vostres propostes.

Durant la segona quinzena de juny, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos sobre el resultat del procés de selecció i concretar, si s’escau, l’emplaçament i la franja horària que se us ha assignat.

Si necessiteu resoldre dubtes sobre el procés de presentació o sobre com emplenar el formulari, no dubte a contactar amb nosaltres a través de correu associat@associat.barcelona o trucant a Torre Jussana al 932 564 118.

La Festa de l’Associa’t 2023 us espera!

parc de la ciutadella

El 23 i 24 de setembre disposareu de 5 espais diferents al Parc de la Ciutadella, perquè la ciutadania gaudeixi i conegui la vostra activitat associativa i comunitària des d’una perspectiva més lúdica i participativa. I ho podreu fer en un dels entorns més emblemàtics de les festes de la Mercè.

Ciutadania i associacionisme, més a prop que mai!

avda. de la catedral

La Festa de l’Associa’t tancarà la seva programació el dilluns 25/11 al matí a l’escenari de l’avinguda de la Catedral, gràcies a la col·laboració amb l’ICUB. I ho farà organitzant diferents activitats de gran format amb la voluntat de convertir aquesta fi de festa en una trobada ben moguda.

Consulteu els criteris de selecció i presenteu les vostres candidatures!

projecte ràdio associa’t

Torna Ràdio Associa’t, un projecte coproduït amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i diferents emissores associatives de la ciutat que dona veu a les entitats que participen en la Festa de l’Associa’t 2023, en directe i a peu de carrer des de la seu de Ràdio Rambles.

Connecteu-vos a l’altaveu de l’activitat associativa!

Com donar a conèixer l’entitat amb una activitat participativa

Voleu ser protagonistes de la Festa, però les vostres propostes no compleixen els requisits que us hem proposat? No patiu! En aquest taller, us ajudarem a fer propostes lúdiques perquè podeu explicar els vostres valors i la missió de la vostra associació des d’una posada en escena més participativa.

Dijous 1 de juny
Participeu-hi en línia.

EN EDICIONS ANTERIORS…

La Festa de l’Associa’t és hereva de la Mostra d’Entitats que, durant més de 20 edicions, es va organitzar a Plaça Catalunya i que, posteriorment, es va convertir en la Festa de l’Associa’t. Amb quin objectiu? Exhibir la fortalesa, diversitat i vitalitat de les entitats que desenvolupaven activitats amb un caràcter lúdic i festiu.

En les tres darreres edicions (postpandèmia), el projecte ha buscat, mantenint el mateix caràcter dinàmic i festiu, apropar les entitats als barris de la ciutat. I ho ha fet descentralitzant les activitats i espais en diversos equipaments (Centres cívics, casals de barri, etc.), però mantenint també un espai cèntric durant la Festa Major de la ciutat, amb l’ús d’un escenari (Ciutadella 2021, Catedral 2022) gràcies a la col·laboració de l’ICUB

festa de l’associa’t 2022

74 entitats i col·lectius de Barcelona, distribuïts en 4 equipaments descentralitzat de la ciutat, van acollir més de 4.100 persones durant els 3 dies d’activitats organitzades durant la festa major de la ciutat.

festa de l’associa’t 2021

Més de 50 entitats de la ciutat van oferir una gran oferta d’activitats durant l’any postpandèmia. La Festa es va distribuir en cinc territoris de Barcelona: Sants, Gràcia, el Clot, el Parc de la Ciutadella i les Rambles.

festa de l’associa’t 2020

Durant la pandèmia, es va apostar per una Festa adaptada a les restriccions, amb l’emissió en directe de Ràdio Associa’t. 6 emissores associatives de Barcelona van donar veu a més de 20 entitats des del Pati Llimona.

ET RECORDEM

FESTA DE L'ASSOCIA'T: JA PODEU PROPOSAR LES VOSTRES ACTIVITATS!

PLANIFIQUEU ESDEVENIMENTS SOSTENIBLES: RECURSOS

CONNEGUEU TOTS EL TRÀMITS SOBRE LA RESOLUCIÓ PROVISIONAL I LA REFORMULACIÓ

OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA NOVA #TJFORMACIÓ DE PRIMAVERA!

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

QUÈDEQUÈ FA UN ANY! vols saber com ho celebrem?

Skip to content