Imatge generada amb IA

FORMACIÓ D’ESTIU 2024

IA: una mirada de futur

Introducció a la Intel·ligència Artificial (IA) en la gestió associativa

Dimecres 10 de juliol, de 10 a 13 h. A l’Espai Línia (Carrer de Girona, 52).

La jornada està dissenyada en col·laboració amb m4social, per oferir una introducció pràctica i accessible a les aplicacions de la Intel·ligència Artificial (IA) en el context de la gestió de les associacions. Aquesta sessió està dirigida a membres de juntes directives, gestors d’associacions i qualsevol persona interessada en conèixer com la IA pot millorar i facilitar les tasques diàries dins d’una associació.

programa

10 h –  Benvinguda

10:05 h – Ponència inaugural

La Intel·ligència Artificial (IA) com a element de millora de la gestió associativa.

A càrrec de Maite López Sánchez

Professora a la Universitat de Barcelona (UB) i investigadora associada a l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC), coordinadora a la UB del màster interuniversitari en Intel·ligència Artificial (UPC-UB-URV) i membre de la junta directiva de l’Associació Europea dels Sistemes Multiagents. Anteriorment, va ser membre del consell de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial, responsable d’investigació en el departament d’innovació de l’empresa Intelligent Software Components (iSOCO) i investigadora visitant al laboratori de robòtica de la Universitat de Southern California (USC). Els seus interessos actuals es centren en la inclusió de valors morals dins els sistemes autònoms.

10:45 h – Xerrada

Els camins de la IA cap a la gestió associativa. Una visió realista del seu potencial.

A càrrec de Pedro Alvarez

Després de més de 12 anys d’experiència com a directiu al món de la consultoria – fonamentalment en l’àmbit del Business Intelligence i l’Anàlisi de la Informació -. El 2012 impulsa, juntament amb Jaume Albaigès, el projecte SinergiaTIC amb l’objectiu de desenvolupar solucions tecnològiques “des de” i “per a” el Tercer Sector. En aquest context i des de la co-direcció de l’entitat, lidera l’Àrea de Transformació Digital de l’organització, donant suport a entitats no lucratives en un context més global de gestió del canvi amb base tecnològica. Això, sense renunciar a la docència i a la divulgació, en qualsevol format, de la necessitat d’un ús eficient de les TIC a les entitats no lucratives. En aquest meravellós Tercer Sector, apostant pel dret a copiar i el deure de compartir.

Moderació a càrrec de M4Social

11:30 h –  Pausa i esmorzar

12 h – Presentació d’eines i exemples pràctics

Parlant amb la IA: Com interactuar amb les eines d’IA i obtenir resultats.

A càrrec de Carlos Guadián

Analista i consultor amb experiència en comunicació digital, anàlisi de dades i xarxes socials. Especialitzat en la definició i implementació d’estratègies online, ha treballat en projectes destacats tant en el sector públic com privat des de 2003. Carlos té expertesa en l’impacte i aplicació de la intel·ligència artificial, un camp en el qual contribueix amb la publicació d’articles i formació en postgraus i màsters.

13 h –  Tancament

Amb la col·laboració de:

Ves al contingut