S’amplia la fase de debat sobre la modificació de l’Ordenança de Convivència

 2024-04-30

El procés participatiu amplia la fase de debats fins al 31 de maig. Entitats que desenvolupeu activitats al carrer, us animem a inscriure-us i aportar el vostre punt de vista associatiu!

Què és l’Ordenança de convivència?

L’Ordenança de convivència pretén preservar l’espai públic com a lloc de convivència i civisme, on totes les persones puguin desenvolupar en llibertat les seves activitats de lliure circulació, d’oci, de trobada i d’esbarjo, amb ple respecte a la dignitat i als drets dels altres, i a la pluralitat d’expressions i de formes de vida diverses existents a Barcelona.

En què afecta a les entitats?

Aquesta ordenança regula també bona part de les activitats de les associacions en l’espai públic. És per això que us animem a participar d’aquest procés per fer arribar les vostres necessitats i propostes.

Quins motius porten a l’actualització de la llei?

Després de divuit anys de vigència de l’actual ordenança i amb l’evolució transformadora que ha viscut Barcelona en aquest període, es fa necessari un exercici de modificació per adequar-la a les noves realitats ciutadanes, així com una actualització en relació a la normativa vigent.

Feu clic al següent botó per a veure l’agenda de debats i realitzar la vostra inscripció:

articles d’interès

Si teniu interès en muntar esdeveniments a l’espai públic, consulteu la nostra guia d’assessorament: “Organització d’esdeveniments i normatives que cal tenir en compte” en aquest enllaç!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content