OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA NOVA #TJFORMACIÓ DE PRIMAVERA

 2024-04-02

La formació que fa créixer l’associacionisme ja és aquí! Més a prop vostre, amb cursos i tallers gratuïts per a les organitzacions i col·lectius no lucratius de Barcelona que us facilitaran les eines necessàries per a la millora de la gestió diària de les vostres entitats.

Nosaltres posem la llavor del coneixement perquè vosaltres feu germinar els millors projectes de futur!

Voleu consultar el programa complet amb els cursos disponibles?
Feu clic al següent botó per a realitzar la vostra inscripció:

Quines novetats presenta aquesta edició?

Eines per a la prevenció i abordatge de les violències sexuals a les entitats
En aquesta formació us ajudarem a entendre les diferents tipologies d’assetjament que existeixen, a analitzar eines de protocols existents i a establir mecanismes de prevenció, detecció i reparació.

Eines pràctiques per a la gestió de conflictes a les entitats
Com gestioneu els conflictes a la vostra entitat? En aquest taller, organitzat conjuntament amb l’Ateneu el Poblet, s’oferiran eines i metodologies concretes que es posaran en pràctica per a poder-les reproduir en l’entorn de les entitats.

Participem i Decidim a Barcelona: com portem la iniciativa?
Com podeu incidir en les decisions polítiques del vostre territori des de la vostra entitat? En aquesta formació explorarem els instruments i eines de participació ciutadana que ofereix el reglament de l’Ajuntament de Barcelona.

L’organització d’esdeveniments socioculturals en clau comunitària
En aquesta formació, organitzada en el marc de Pla de Barris, us ajudem a identificar els diferents elements claus d’un projecte comunitari. A més, compartirem eines que us ajudaran a optimitzar recursos, coneixements i a generar un espai de treball col·laboratiu.

Pòdcasts associatius: passos a seguir per al seu disseny i creació
Què entenem com a pòdcast? Com s’estructura i es desenvolupa des de la idea al guió? En aquest curs coneixereu les eines bàsiques per a iniciar-se en aquest món radiofònic.

Eines digitals lliures per a les associacions
Voleu conèixer eines digitals lliures per a l’organització i gestió interna de la vostra entitat? En aquesta formació apostem per les aplicacions tecnoètiques enfront de les tecnologies privatives de les grans corporacions.

QUÈ MÉS HI TROBAREU?

Quines responsabilitats tenim com a membres de la Junta Directiva?
En aquest curs us oferim una visió completa sobre les tasques i les obligacions legals, documentals i de caràcter econòmic de les juntes directives, així com sobre les conseqüències i les responsabilitats que es deriven del seu incompliment.

Protecció de dades: cuidem la privacitat de l’associació
Quins aspectes heu de tenir en compte per aplicar correctament la Llei de protecció de dades? Sabeu quin és el procés a seguir per enregistrar-les? En aquest taller, organitzat conjuntament amb el CRAJ, coneixereu com afecta aquesta normativa a les associacions i com complir amb les seves obligacions.

Comptabilitat I: eines i conceptes bàsics per a les associacions
En aquesta formació us oferirem les eines bàsiques per a la previsió, el seguiment, l’avaluació i l’anàlisi dels recursos econòmics de l’entitat. Que no se us escapi res de la gestió econòmica de la vostra associació!

Fiscalitat sota control: obligacions a les entitats
Sabeu quines obligacions fiscals teniu com a associació o quines implicacions suposen els impostos a la vostra entitat? En aquesta formació, organitzada conjuntament amb el CRAJ, respondrem a aquests i altres dubtes sobre fiscalitat.

Com aconseguir fons per als projectes de l’associació?
Quines opcions de finançament existeixen? Com podem accedir-hi?  Amb aquest curs descobrireu estratègies i eines útils per obtenir noves vies de finançament procedents de l’àmbit públic, privat i de particulars, així com de la mateixa entitat.

Comunicació II: com elaborar el pla de comunicació de l’associació?
Una bona estratègia comunicativa és imprescindible per a qualsevol associació. En aquesta formació treballareu els aspectes bàsics que cal tenir en compte i com incorporar-los al Pla de Comunicació de l’entitat.

Veniu, participeu, compartiu… la formació que fa créixer l’associacionisme és plena d’oportunitats!

Inscriviu-vos!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content