Com aconseguir fons per als projectes de l’associació?

Quines opcions de finançament existeixen? Com podem accedir-hi? És el moment d’elaborar un pla de finançament per a l’associació! En aquest curs descobrireu estratègies i eines útils per obtenir noves vies de finançament per als projectes de l’entitat. S’abordaran amb detall les diverses opcions de finançament existents pel que fa a l’àmbit públic (subvencions, convenis…), privat (premis, ajuts, donacions d’empreses…) i de particulars (crowdfunding, esdeveniments…), així com de la pròpia entitat.

 Dilluns 13, 20 i 27 febrer, de 10 h a 13 h

 En línia 

Inscripcions fins a:  10/02/2023

docent

CAF Gestión

Sandra Torras López. Pedagoga Social amb més de 25 anys d’experiència en intervenció socioeducativa i gestió de projectes des del Tercer Sector. Facilitadora de processos de coaching sistèmic professional i personal per millorar el benestar de les persones. Especialitzada en disseny de projectes amb enfocament de Marc
Lògic, gestió de subvencions i formació d’equips tècnics. Col·labora amb CAF Gestió, empresa dedicada a la gestió d’entitats sense ànim de lucre.

 

Irene Borràs

Economista, vinculada a diferents projectes associatius. Promotora de CAUSES that change the world, consultoria per a associacions.


Skip to content