Enquesta sobre l’ús de finances ètiques i solidàries

 2024-04-22

En el marc del projecte “Potenciant els vincles de les finances ètiques i solidàries amb les entitats de l’ESS i el tercer sector de la ciutat“, desenvolupat per al grup de treball Finances Ètiques de l’Estratègia #ESSBCN2030, s’està treballant en un procés de diagnosi participativa sobre l’accés i l’ús de les finances ètiques per part de les entitats de l’ESS i el tercer sector.

Per a completar el procés de diagnosi, s’ha generat una enquesta enfocada a conèixer l’ús de les finançes ètiques i solidàries que feu les entitats de l’ESS.

Aquesta iniciativa és un seguiment de les entrevistes realitzades a diverses entitats de 2n i 3r nivell representatives de l’economia social i solidària i el tercer sector, per establir i millorar els vincles amb les finances ètiques.

Ens podeu ajudar a enfortir els vincles de les entitats de finances ètiques i les entitats de l’ESS? Respondre l’enquesta només us portarà uns minuts.

Es farà un tractament de les respostes anonimitzat, no s’utilitzarà per a cap fi comercial. La informació obtinguda servirà exclusivament per a completar la diagnosi del projecte “Potenciant els vincles de les finances ètiques i solidàries amb les entitats de l’ESS i el tercer sector de la ciutat”.

Si teniu interès en el finançament per a entitats, us recomanem la lectura del dossier “El Panoràmic: L’economia de les associacions catalanes“, consulteu-lo en aquest enllaç.


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content