#SantJordiQdQ: la vostra paradeta virtual

 2024-04-15

Aquest Sant Jordi… Us fareu veure! Enguany, el Quèdequè ha engegat una campanya per promoure les vostres activitats per a la diada des de la seva paradeta virtual. Una iniciativa que busca sumar esforços i promoure la cultura que feu entre totes, aquella que reivindica la democràcia, la innovació, la participació, la tradició, l’accessibilitat i la ciutat que ens agrada!

Només cal que compartiu i publiqueu totes les activitats que organitzeu per celebrar Sant Jordi a la seva agenda web. Munteu una paradeta al carrer? Feu alguna programació especial? El Quèdequè en farà ressò a través dels seus canals de comunicació!

És ben senzill. Heu d’etiquetar-los (@quedeque_bcn) i afegir #SantJordiQdQ en les vostres publicacions. Ells faran la resta.

  • Guanyareu visibilitat dins del sector: més de 500 entitats de la ciutat de Barcelona publiquen diàriament les seves propostes d’activitats a la nostra agenda. 
  • Formareu part d’un mitjà digital amb més de 2.000 activitats publicades durant el darrer any.
  • Les vostres activitats arribaran a molta més gent: el Quèdequè acumula milers de visites al seu web, a les seves xarxes socials (Instagram, Twitter) i cada setmana reben la nostra newsletter un miler de persones.

És l’agenda web de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre de la ciutat. És una eina autogestionada i col·laborativa que fomenta la participació ciutadana en les activitats que organitzeu cada dia centenars d’entitats de la ciutat.

Consulteu aquesta breu guia visual que hem preparat per ajudar-vos en tot el procés d’alta.

Redefinim un Sant Jordi més associatiu amb el Quèdequè!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content