SubvencionsBCN: publicada la resolució provisional. Consulteu-la!

 2023-05-29

Amb data 29 de maig, s’ha publicat la resolució provisional d’atorgament o denegació de la Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona del 2023. En aquest document, podeu consultar si la subvenció que vau sol·licitar per als vostres projectes ha estat atorgada total o parcialment, denegada o inadmesa.

Tingueu en compte que un cop publicada la resolució, s’obren els següents terminis:

  • Presentació de la documentació requerida i al·legacions fins el 13 de juny inclòs (10 dies hàbils).
  • Presentació de reformulacions fins el 27 de juny inclòs (20 dies hàbils). S’ha ampliat aquest termini respecte l’any passat.

A continuació, resumim els aspectes claus que heu de tenir en compte. També podeu fer clic aquí per consultar la resolució:

Documentació a aportar

Una de les opcions que us podeu trobar en la resolució provisional és que se us requereixi aportar documentació (còpia dels estatuts, del NIF, declaració de transparència, esmenes de deutes amb Hisenda…). En aquesta FAQ expliquem com aconseguir-la. 

Cal que presenteu aquesta documentació durant el termini establert, és a dir, fins el 13 de juny, ja que si no ho feu, se us denegarà la subvenció en la resolució definitiva.

Reformulació

Si l’import que us han atorgat és inferior al que vau sol·licitar i això afecta a l’execució del projecte, serà important presentar la seva reformulació. En la reformulació, cal mantenir en tot moment els objectius del projecte original i cal adaptar el pressupost del projecte a l’import atorgat.

El termini per presentar-ho és de 20 dies hàbils, fins al 27 de juny. Per a conèixer en detall els requisits, quin document hem d’utilitzar o altres aspectes, podeu consultar aquest pas a pas.

Podeu consultar més informació sobre aquests aspectes en aquest enllaç. Un cop finalitzi el termini de 10 dies i es revisi la documentació aportada i les al·legacions presentades, es publicarà al BOPB la resolució definitiva. En aquesta, hi constarà la resposta a les al·legacions i el llistat definitiu de les sol·licituds de subvencions atorgades o denegades.

Presentació telemàtica

Tota aquesta documentació que hem comentat anteriorment (reformulació, al·legacions, documentació a aportar…) cal presentar-la de forma telemàtica a través del tràmit corresponent a la Convocatòria general de subvencions, tot utilitzant el mateix certificat digital amb el que vau fer la sol·licitud. 

Consulteu el pas a pas sobre com fer-ho: Com annexem documentació?

En què us podem ajudar des de TJ?

Us animem a consultar l’Especial TJ subvencions on podreu trobar informació sobre: 

Si teniu qualsevol dubte, només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens feu arribar un correu electrònic a tjussana@bcn.cat (indiqueu a l’assumpte “Subvencions”). Us en donarem resposta el més aviat possible.


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Ves al contingut