A la tardor, tornem a les aules:ja us podeu inscriure a la nova #TJFormació de Torre Jussana

 2023-09-05

Formar-se és l’eina estratègica que tota entitat necessita per consolidar i incorporar noves metodologies organitzatives en la millora de la seva gestió diària. Des de Torre Jussana, us proposem diferents itineraris formatius, totalment gratuïts per a les entitats de Barcelona, que us ajudarà a posar en valor els vostres projectes i definir la vostra mirada de futur.

Per unes entitats ben governades, transformadores, feministes i justes!

Voleu consultar el programa complet amb els cursos disponibles?
Feu clic al següent botó per a realitzar la vostra inscripció:

Quines novetats presenta aquesta NOVA edició?

Estatuts i Reglament de Règim Intern: millorem el funcionament de l’entitat
Què han d’incloure els estatuts i el Reglament de Règim Intern (RRI) de la vostra entitat? En aquest taller pràctic us donarem suport i treballareu aspectes clau amb relació a la normativa i a la millora del vostre funcionament intern.

Cures en la governança: cap a cultures organitzatives més inclusives
Quina és la cultura organitzativa de la vostra entitat? Com podem fer-la més inclusiva? En aquesta acció formativa analitzareu els elements que configuren la governança de les organitzacions i que afavoreixen o bé posen barreres a la participació d’acord amb diferents criteris o categories socials.

Millorant els nostres projectes: tècniques, mètodes i consells
Voleu identificar els errors i obstacles més habituals a l’hora de redactar un projecte? En aquest taller aprofundireu en les tècniques i adquirireu les habilitats bàsiques per a la millora dels projectes de la vostra entitat.

El Balanç Comunitari: una eina per la millora dels nostres projectes
En aquesta formació coneixereu els eixos que componen el Balanç Comunitari i com es relacionen amb qualsevol projecte comunitari: també amb el vostre! A més, us presentarem la plataforma Ensenya el Cor, que us servirà per emplenar i presentar-lo.

Com construir, transmetre i posicionar la marca de la vostra entitat
En aquesta formació coneixereu eines i estratègies narratives diferencials que us ajudaran a crear i transmetre una imatge de marca pròpia orientada a donar resposta als vostres objectius com a entitat.

Ciberseguretat: pràctiques i consells per protegir les dades de l’entitat
Us preocupa la seguretat digital de l’entitat? En aquesta #TJFormació s’abordaran els aspectes claus vinculats a la ciberseguretat i coneixereu com prevenir els ciberatacs, una amenaça cada vegada més freqüents a les entitats.

QUÈ MÉS TROBAREU EN AQUESTA #TJFORMACIÓ DE TARDOR?

Associacions, quines assegurances necessiteu per realitzar activitats?
La gestió d’assegurances és una tasca fonamental per a garantir el correcte funcionament de les associacions. En aquesta formació, compartirem amb vosaltres la normativa, les obligacions i les responsabilitats en matèria d’assegurances perquè conegueu aquella que millor s’adapti a les necessitats de la vostra entitat.

Comptabilitat I: eines i conceptes bàsics per a les associacions
En aquest curs, organitzat amb l’Oficina d’Afers Religiosos (OAR) us oferirem les eines bàsiques per a la previsió, el seguiment, l’avaluació i l’anàlisi dels recursos econòmics de l’entitat. Que no se us escapi res de la gestió econòmica de la vostra associació!

Finançament públic: quins passos cal seguir per optar a subvencions?
En aquest taller coneixereu el funcionament general del finançament públic i els aspectes claus del cicle de subvencions, tot prevenint els errors més freqüents. Aquesta formació comptarà amb dues edicions, una presencial -en el marc de Pla de Barris– i una en línia.

Cap a unes entitats transformadores. Incorporem la justícia global
Voleu treballar per a la justícia global, però no sabeu per on començar? En aquest curs, organitzat conjuntament amb Lafede.cat, coneixereu com fer-ho des d’una entitat de pau, drets humans i desenvolupament, com des de qualsevol altra associació o grup informal.

L’estratègia comunicativa d’una associació: primeres passes
Una bona estratègia comunicativa és imprescindible per a qualsevol associació. En aquesta formació -en el marc de Pla de Barris– treballareu els aspectes bàsics que cal tenir en compte i com incorporar-los tant en la comunicació externa com interna.

La comunicació, una estratègia per a la transformació social
En aquesta formació, organitzada conjuntament amb Lafede.cat, identificareu els elements clau per promoure una comunicació transformadora i s’abordarà com elaborar una estratègia de comunicació basada en objectius de transformació social.

Per unes entitats ben governades, transformadores i justes!

Veniu, participeu, compartiu… Us hi esperem!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content