Cures en la governança: cap a cultures organitzatives més inclusives

Quina és la cultura organitzativa de la nostra entitat? Com podem caminar cap a estructures organitzatives més inclusives i equitatives? 

Aquest curs vol aportar elements per analitzar l’estructura organitzativa formal i informal de les entitats des d’una perspectiva feminista interseccional, per de detectar les formes en que les cultures organitzatives reprodueixen, tant de forma explícita com implícita, lògiques que poden reproduir les jerarquies socials establertes. Prestarem especial atenció al model de governança, és a dir, a la forma en que es configura la presa de decisions, donant eines per detectar i transformar inèrcies, en pro d’unes organitzacions més igualitàries que posen les persones i la seva diversitat al centre.

 Dijous 16 i dimarts 21 de novembre de 17:30 h a 20:30 h

 Presencial | Calàbria 66 (Carrer de Calàbria, 66)

Inscripcions fins a:  13/11/2023

docent

L’Etnogràfica. Antropologia per a la Transformació Social

Neix el 2016 amb l’objectiu de traslladar la mirada antropològica i la perspectiva feminista i interseccional a la societat, per tal de generar processos de transformació social. Fan recerques, formacions, projectes i acompanyaments on obren espais per a l’anàlisi, la reflexió col·lectiva i el foment del pensament crític al voltant de les categories socials que generen exclusió, posant en el centre el valor de la diversitat.


informació adicional
Skip to content