Com construir, transmetre i posicionar la marca de la vostra entitat

Com podem construir una narrativa que ens generi diferienciació i reputació? Perquè és important treballar en la marca i la seva narrativa? 

Les organitzacions i el tercer sector, en general, tenen un gran “storydoing”, és a dir, saben molt bé el que fan i l’impacte positiu que aporten a la societat. En l’actual era del coneixement, la digitalització i la hiperrapidesa, ens trobem amb milions d’impactes a diari, molts d’ells, efímers.

Per accedir a l’atenció del nostre usuari (públics objectius) és imprescindible que construïm una narrativa que expliqui qui som, què fem, per què estem aquí, què volem aconseguir i per què la nostra proposta és especial. En aquesta formació, ens detindrem a parlar de la marca i la seva personalitat, com es construeix. El to i l’estil de la marca i, per suposat, el discurs de marca: la narrativa o storytelling.

 Dimecres 15 i 22 de novembre de 10 h a 13 h

 Presencial | Vil·la Urània (Carrer de Saragossa, 29)

Inscripcions fins a:  12/11/2023

docent

Rosaparks

Consultora creativa i agència de publicitat B Corp, amb seu a Barcelona. Té com a objectiu ajudar a les organitzacions en la definició del seu propòsit i en la seva activació a través de projectes creatius d’impacte social i mediambiental i d’una comunicació honesta, creativa i diferencial. ROSAPARKS també vol canviar les regles del joc del sector publicitari, donat la seva influència en el sector privat, i de màrqueting creant consciència sobre el paper de les agències de publicitat, augmentant el coneixement sobre la triple sostenibilitat i difonent les bases de un màrqueting més responsable: el màrqueting d’impacte.


informació adicional
Skip to content