TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Publicacions

Editem publicacions temàtiques que us guiaran en el dia a dia

Torre Jussana edita diverses col·leccions de publicacions monogràfiques pensades per oferir a les associacions coneixement sobre les qüestions clau per al bon funcionament associatiu, a través de guies, manuals i dossiers monogràfics.

Guies d’assessorament

Les Guies d’Assessorament de Torre Jussana són publicacions mensuals pensades per oferir a les associacions informació breu i concisa que els resulti útil per al desenvolupament de qüestions importants del seu dia a dia.

Disponibles en PDF. Descàrrega gratuïta

Veure totes les Guies

Útils Pràctics

Manuals sobre temàtiques d’interès per a les associacions, amb contextualització teòrica i exemples i eines d’aplicació pràctica.
Disponibles en format PDF (descàrrega gratuïta) i en paper (Preu 5€. Sol·licitar-ho a Torre Jussana 932 564 118, tjussana@bcn.cat)

Darrers Útils Pràctics

Veure tots els Útils Pràctics

Dossiers Barcelona Associacions

Publicacions de divulgació i reflexió a l’entorn del fet associatiu i de qüestions clau per al funcionament de les associacions i la seva relació amb l’entorn.
Disponibles en format PDF (descàrrega gratuïta) i en paper (Preu 5€. Sol·licitar-ho a Torre Jussana 932 564 118, tjussana@bcn.cat)

Darrers Dossiers Barcelona Associacions

Veure tots els Dossiers Barcelona Associacions

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

Segueix-nos!