FORMACIÓ

Inici » SERVEIS » FORMACIÓ » EQUIP DOCENT

EQUIP DOCENT

L’equip docent del centre està format per persones expertes amb una destacada trajectòria i un ampli coneixement del sector associatiu. En alguns casos les formacions van a càrrec d’entitats referents en la temàtica.

entitats:

persones:

La Utòmica Cooperativa

Miriam Camps: Llicenciada en psicologia social, Màster en gestió de ONLs i de gestió de RRHH, és joker i directora de teatre de l’oprimit i de les oprimides. Ha trobat en l’art un mitjà per expressar i visibilitzar les injustícies socials.

Antonio Masegosa: És creador i director d’escena i actor, joker en teatre de l’oprimit i de les oprimides. Des de fa 20 anys utilitza l’art com a eina de transformació social amb col·lectius vulnerables tant en l’acompanyament com en la creació escènica.

Són les creadores d’uTOpia barcelona i co-fundadores de la Utomica cooperativa.

 

La Sembra – Agència de comunicació social

Agència de comunicació social que fa assessoria, acompanyament i formació en comunicació. Les seves experteses són l’estratègia, les campanyes, la comunicació inclusiva i la captació de fons.

i-LabSo

Cooperativa de professionals de les Ciències Socials amb vocació de transformació social. Es dediquen a la recerca social aplicada, tant amb anàlisi quantitativa com qualitativa, i divideixen la seva activitat en tres línies d’actuació: ANALITZEN: Confecció, tractament i anàlisi de dades, TRANSFORMEN: Disseny i avaluació de polítiques públiques i COMPARTEIXEN Divulgació i transferència de coneixements.

Escola Lliure El Sol

Raimon Carreras, direcció pedagògica i organitzativa.

L’Escola Lliure El Sol és una cooperativa de serveis de formació d’iniciativa social sense ànim de lucre, que acumula l’experiència de més de 25 anys desenvolupant formació en el món de l’educació en el lleure i l’associacionisme a Catalunya.

Salut Mental Catalunya

Moviment social de representació, atenció i suport a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

Són expertes en acompanyar, formar i oferir recursos en salut mental.

CAF Gestión

Sandra Torras López. Pedagoga Social amb més de 25 anys d’experiència en intervenció socioeducativa i gestió de projectes des del Tercer Sector. Facilitadora de processos de coaching sistèmic professional i personal per millorar el benestar de les persones. Especialitzada en disseny de projectes amb enfocament de Marc
Lògic, gestió de subvencions i formació d’equips tècnics. Col·labora amb CAF Gestió, empresa dedicada a la gestió d’entitats sense ànim de lucre.

 

Arç cooperativa

Corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables.

Càmeres i Acció

Pablo Rogero. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona. Va començar treballant en tasques de producció a Madrid de la mà del Teatro del Común, un projecte de teatre i pedagogia, apadrinat per José Sanchis-Sinisterra i que va ser guardonat amb un Premi Max de Teatre. Amb una llarga experiència com a editor de vídeo, comença la seva trajectòria com a realitzador el 2010, amb el documental Flors per al Pedro, coproduït per TV3. Des de llavors ha realitzat tres llargmetratges documentals: Temps de CanVi(e)s, Welcome Home i El cost de la fruita. Igualment ha desenvolupat una trajectòria com a docent, fent cursos de narrativa audiovisual i cinema documental i ha treballat per a diferents productores i televisions internacionals.

 

Cooperativa Marges

MARGES està format per un equip de persones amb una àmplia formació i experiència en els camps del treball comunitari, la participació ciutadana, la dinamització juvenil, i l’economia solidària. 

Ofereixen serveis a entitats, equipaments i administracions de tot Catalunya per a que puguin incorporar la dimensió comunitària als seus projectes i organitzacions.

L’Etnogràfica. Antropologia per a la Transformació Social

Neix el 2016 amb l’objectiu de traslladar la mirada antropològica i la perspectiva feminista i interseccional a la societat, per tal de generar processos de transformació social. Fan recerques, formacions, projectes i acompanyaments on obren espais per a l’anàlisi, la reflexió col·lectiva i el foment del pensament crític al voltant de les categories socials que generen exclusió, posant en el centre el valor de la diversitat.

B Link

Florianne Yvon: Consultora en projectes europeus. Màster en Relacions Internacionals i en Enginyeria de Formació. Membre de l’equip de la consultoria B.Link on s’encarrega de la formular, gestionar i donar assistència tècnica a projectes europeus d’àmbits diversos a més d’organitzar i impartir formacions.

Fil a l’Agulla

Cooperativa que acompanya processos de presa de consciència per contribuir a la transformació personal i col·lectiva.

Programa BCN Interculturalitat

Programa impulsat per l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, i té la missió de promoure la incorporació de l’enfocament intercultural en les polítiques públiques de l’Ajuntament de Barcelona i d’impulsar accions, en col·laboració amb altres actors, en els àmbits de ciutat, de districte i de barri, en el marc dels principis de la interculturalitat.

Hobest

Lluís Marco i Jordi Valls: Consultors i facilitadors organitzacionals a Hobest. Experiència associativa a l’escoltisme (MEG) en la junta general.

La grupal, teixint vincles

Entitat que té com a objectiu difondre i impulsar el treball grupal en la societat, a través de formacions, assessoraments i altres col·laboracions amb entitats públiques i privades.

Equip tècnic de Torre Jussana

Equipament municipal gestionat pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). Treballa per oferir serveis i recursos a les associacions de la ciutat.

Holon

Cooperativa sense ànim de lucre orientada al disseny i que treballa amb organitzacions, acompanyant-les en la seva transició cap a la sostenibilitat.

Equip tècnic de Barcelona + Sostenible

Marta Cuixart i Maria Solé. Coordinadora del programa Barcelona + Sostenible i tècnica de consum responsable i polítiques alimentàries urbanes de l’Ajuntament de Barcelona, respectivament.

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Montse Agudo: cap del Departament Jurídic.

Victor Garcia: cap dels serveis d’assessorament i gestió.

Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)

Laia Bernués: formadora de la FCVS. Educadora social i directora de l’AFEV Barcelona.

Facto cooperativa

Mar Marco: Consultora de subvencions a Facto Cooperativa, organització que ofereix serveis de gestoria/assessoria, consultoria i formació a empreses cooperatives i organitzacions de l’economia social i solidària (ESS).

Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB)

Laura G. De Paoli, advocada i Joan Maria Soler, Coordinador de Projectes de la FAVB.

Equip tècnic de Lafede.cat

Xarxa d’organitzacions que treballa activament per aconseguir la justícia global i l’eradicació de les desigualtats a tot arreu, a d’altres llocs del món i a casa nostra, mitjançant la cooperació al desenvolupament, la defensa i promoció dels drets humans i el foment de la pau.

Oficina afers religiosos (OAR)

L’Oficina d’Afers Religiosos (OAR) és un servei municipal de l’Ajuntament de Barcelona que funciona com a referent en temàtica religiosa i espiritual i sobre tot allò relacionat amb les entitats i comunitats religioses i de creences de la ciutat.

Equip tècnic del CRAJ

Servei municipal gestionat pel Consell de Joventut de Barcelona (CJB) destinat a associacions juvenils i col·lectius de joves de la ciutat amb l’objectiu de donar suport i facilitar la seva gestió diària perquè aquestes puguin desenvolupar amb èxit els seus projectes i activitats.

Equip tècnic de l’associació IRIDIA

Associació que treballa per promoure i defensar els drets humans, en especial civils i polítics.

Equip tècnic de Colectic

Tecnologia per la transformació social.

Laura Rubio

Comunicadora i tècnica de la comunicació interna i acompanyament d’entitats a Lafede.cat – organitzacions per a la Justícia Global.

 

Sílvia Llombart Monner

Periodista i formadora. És consultora en comunicació especialitzada en digital i perspectiva de gènere. Assessora i docent en universitats, col·legis professionals i institucions. Sòcia de la cooperativa La Sembra – Agència de comunicació social.

Irene Borràs

Economista, vinculada a diferents projectes associatius. Promotora de CAUSES that change the world, consultoria per a associacions.

Marc Àmbit

Consultor i formador en gestió de projectes i planificació estratègica. Ha treballat fent de docent i realitzant acompanyaments a diferents entitats com la Fundación Vicente Ferrer o la Fundació Marianao.

Marta Pulgar

Llicenciada en Publicitat i RRPP. Experiència com a responsable de comunicació en diferents entitats no lucratives. Actualment responsable de comunicació i captació a la Fundació Arrels.

Alicia Artiaga

Economista. Administradora del Patronat de la Fundació Comtal del Casc Antic de Barcelona. Responsable d’Administració i Finances d’Amnistia Internacional Catalunya. Experta en el marc legal i fiscal de les organitzacions i la gestió econòmica i financera, dels quals en fa docència des de fa anys.

Roger Santiago

Diplomat en Ciències Empresarials. Director de Gestió de Fundacions i Associacions, assessoria exclusiva per a entitats.

Júlia Granell

És co-creadora i sòcia d’Obliqües, consultoria feminista especialitzada en acompanyament a entitats de justícia global i defensores de drets humans.

Xavier Sabaté

Consultor d’Espai TReS. Expert en Participació Ciutadana. Ha participat en l’elaboració participativa del III Pla Director de la Xarxa de Custòdia del Territori, de la qual n’és membre fundador, i de l’estratègia de reforçament del Bicicleta Club de Catalunya.

Pablo Zareceansky

Director creatiu i coordinador de projectes i campanyes a Quepo. Especialitzat en el desenvolupament d’estratègies de comunicació per a la transformació social i metodologies participatives de comunicació per al tercer sector. Entre d’altres projectes de comunicació, recentment ha creat amb Quepo estratègies transversals de comunicació en campanyes per l’Associa’t a la Festa, Quòrum Global, la Veïnal o el projecte transmèdia ProjecteFAM.

Gemma Marcet

Llicenciada en Sociologia. Postgrau en Comunicació i màrqueting d’Acció Social. Actualment responsable de captació de fons i gestió de projectes a Salut Mental Catalunya.

Sonia Flotats

Periodista especialitzada en la comunicació al tercer sector i en comunicació digital. Voluntària a diferents entitats i amb una àmplia experiència professional com a tècnica de comunicació en el tercer sector..

Skip to content