FORMACIÓ

Inici » SERVEIS » FORMACIÓ » EQUIP DOCENT

EQUIP DOCENT

L’equip docent del centre està format per persones expertes amb una destacada trajectòria i un ampli coneixement del sector associatiu. En alguns casos les formacions van a càrrec d’entitats referents en la temàtica.

entitats:

persones:

L’Etnogràfica. Antropologia per a la Transformació Social

Neix el 2016 amb l’objectiu de traslladar la mirada antropològica i la perspectiva feminista i interseccional a la societat, per tal de generar processos de transformació social. Fan recerques, formacions, projectes i acompanyaments on obren espais per a l’anàlisi, la reflexió col·lectiva i el foment del pensament crític al voltant de les categories socials que generen exclusió, posant en el centre el valor de la diversitat.

B Link

Florianne Yvon: Consultora en projectes europeus. Màster en Relacions Internacionals i en Enginyeria de Formació. Membre de l’equip de la consultoria B.Link on s’encarrega de la formular, gestionar i donar assistència tècnica a projectes europeus d’àmbits diversos a més d’organitzar i impartir formacions.

Fil a l’Agulla

Cooperativa que acompanya processos de presa de consciència per contribuir a la transformació personal i col·lectiva.

Programa BCN Interculturalitat

Programa impulsat per l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, i té la missió de promoure la incorporació de l’enfocament intercultural en les polítiques públiques de l’Ajuntament de Barcelona i d’impulsar accions, en col·laboració amb altres actors, en els àmbits de ciutat, de districte i de barri, en el marc dels principis de la interculturalitat.

Hobest

Lluís Marco i Jordi Valls: Consultors i facilitadors organitzacionals a Hobest. Experiència associativa a l’escoltisme (MEG) en la junta general.

La grupal, teixint vincles

Entitat que té com a objectiu difondre i impulsar el treball grupal en la societat, a través de formacions, assessoraments i altres col·laboracions amb entitats públiques i privades.

Equip tècnic de Torre Jussana

Equipament municipal gestionat pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). Treballa per oferir serveis i recursos a les associacions de la ciutat.

Holon

Cooperativa sense ànim de lucre orientada al disseny i que treballa amb organitzacions, acompanyant-les en la seva transició cap a la sostenibilitat.

Equip tècnic de Barcelona + Sostenible

Marta Cuixart i Maria Solé. Coordinadora del programa Barcelona + Sostenible i tècnica de consum responsable i polítiques alimentàries urbanes de l’Ajuntament de Barcelona, respectivament.

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Montse Agudo: cap del Departament Jurídic.

Victor Garcia: cap dels serveis d’assessorament i gestió.

Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)

Laia Bernués: formadora de la FCVS. Educadora social i directora de l’AFEV Barcelona.

Facto cooperativa

Mar Marco: Consultora de subvencions a Facto Cooperativa, organització que ofereix serveis de gestoria/assessoria, consultoria i formació a empreses cooperatives i organitzacions de l’economia social i solidària (ESS).

Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB)

Laura G. De Paoli, advocada i Joan Maria Soler, Coordinador de Projectes de la FAVB.

Equip tècnic de Lafede.cat

Xarxa d’organitzacions que treballa activament per aconseguir la justícia global i l’eradicació de les desigualtats a tot arreu, a d’altres llocs del món i a casa nostra, mitjançant la cooperació al desenvolupament, la defensa i promoció dels drets humans i el foment de la pau.

Oficina afers religiosos (OAR)

L’Oficina d’Afers Religiosos (OAR) és un servei municipal de l’Ajuntament de Barcelona que funciona com a referent en temàtica religiosa i espiritual i sobre tot allò relacionat amb les entitats i comunitats religioses i de creences de la ciutat.

Equip tècnic del CRAJ

Servei municipal gestionat pel Consell de Joventut de Barcelona (CJB) destinat a associacions juvenils i col·lectius de joves de la ciutat amb l’objectiu de donar suport i facilitar la seva gestió diària perquè aquestes puguin desenvolupar amb èxit els seus projectes i activitats.

Equip tècnic de l’associació IRIDIA

Associació que treballa per promoure i defensar els drets humans, en especial civils i polítics.

Equip tècnic de Colectic

Tecnologia per la transformació social.

Sílvia Llombart Monner

Periodista i formadora. És consultora en comunicació especialitzada en digital i perspectiva de gènere. Assessora i docent en universitats, col·legis professionals i institucions. Sòcia de la cooperativa La Sembra – Agència de comunicació social.

Irene Borràs

Economista, vinculada a diferents projectes associatius. Actualment és patrona de la Fundació Comtal. Promotora de CAUSES that change the world.

Marc Àmbit

Consultor i formador en gestió de projectes i planificació estratègica. Ha treballat fent de docent i realitzant acompanyaments a diferents entitats com la Fundación Vicente Ferrer o la Fundació Marianao.

Marta Pulgar

Llicenciada en Publicitat i RRPP. Experiència com a responsable de comunicació en diferents entitats no lucratives. Actualment responsable de comunicació i captació a la Fundació Arrels.

Alicia Artiaga

Experta en Gestió d’Organitzacions no Lucratives. Responsable d’Administració i Finances d’Amnistia Internacional Catalunya. Administradora del Patronat de la Fundació Comtal.

Roger Santiago

Diplomat en Ciències Empresarials. Director de Gestió de Fundacions i Associacions, assessoria exclusiva per a entitats.

Júlia Granell

És co-creadora i sòcia d’Obliqües, consultoria feminista especialitzada en acompanyament a entitats de justícia global i defensores de drets humans. Membre de la Junta de Lafede.cat com a vocal de l’eix
de feminismes.

Xavier Sabaté

Consultor d’Espai TReS. Expert en Participació Ciutadana. Ha participat en l’elaboració participativa del III Pla Director de la Xarxa de Custòdia del Territori, de la qual n’és membre fundador, i de l’estratègia de reforçament del Bicicleta Club de Catalunya.

Pablo Zareceansky

Director creatiu i coordinador de projectes i campanyes a Quepo. Especialitzat en el desenvolupament d’estratègies de comunicació per a la transformació social i metodologies participatives de comunicació per al tercer sector. Entre d’altres projectes de comunicació, recentment ha creat amb Quepo estratègies transversals de comunicació en campanyes per l’Associa’t a la Festa, Quòrum Global, la Veïnal o el projecte transmèdia ProjecteFAM.

Gemma Marcet

Llicenciada en Sociologia. Postgrau en Comunicació i màrqueting d’Acció Social. Actualment responsable de captació de fons i gestió de projectes a Salut Mental Catalunya.

Sonia Flotats

Periodista especialitzada en la comunicació al tercer sector i en comunicació digital. Voluntària a diferents entitats i amb una àmplia experiència professional com a tècnica de comunicació en el tercer sector..

Roger Buch

Politòleg. Professor de la Universitat Ramon Llull i consultor en participació i tercer sector a la Fundació Pere Tarrés.