OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA NOVA #TJFORMACIÓ D’HIVERN

 2024-01-09

Voleu contribuir de forma decisiva a la millora del funcionament i de la gestió diària de la vostra associació? No espereu més! La nova #TJFormació d’hivern ja és aquí! Cursos i tallers gratuïts per a les associacions i col·lectius no lucratius de Barcelona que us ajudaran a donar més valor als vostres projectes de futur i a adquirir noves competències per al bon funcionament associatiu.

En aquesta nova edició hem apostat per una formació híbrida, que combini la modalitat presencial i en línia, i hem volgut apropar-la a diferents espais associatius de la ciutat amb l’objectiu de facilitar la participació de totes les entitats interessades.

Digueu hola, 2024 i passeu un hivern al caliu del coneixement!

Voleu consultar el programa complet amb els cursos disponibles?
Feu clic al següent botó per a realitzar la vostra inscripció:

Quines novetats presenta aquesta edició?

Eines de sostenibilitat financera per a la nostra entitat
Com es pot millorar la sostenibilitat econòmica de la vostra associació? En aquesta formació coneixereu diferents mecanismes sobre gestió financera que us ajudaran a millorar i fer més accessible la vostra administració econòmica.

Poseu en ordre la base social: estratègies per potenciar la participació
Un dels principals reptes de qualsevol entitat és aconseguir que les persones que en formen part participin activament del projecte en comú. Quines eines i recursos podem fer servir per millorar aquesta dinàmica interna? En aquest curs en trobareu les respostes.

Recursos per la dinamització de reunions i grups
L’objectiu d’aquest taller és aprendre les tècniques necessàries perquè les reunions i els debats es vehiculin a través d’un diàleg fluid i constructiu, tot superant els errors i obstacles que dificulten una comunicació assertiva, eficaç i eficient.

Planificació i seguiment de projectes
Voleu conèixer eines i estratègies per planificar els vostres projectes? En aquesta formació s’abordaran els diferents elements clau per garantir l’èxit a l’hora de planificar i executar projectes.

Dades x Associacions: aprèn a treure profit de les dades obertes
Creieu que és important prendre decisions basades en el coneixement que aporten les dades obertes? En aquesta formació, tant en la modalitat presencial com en línia, donarem resposta a les principals preguntes: Quines dades poden ser útils? On les puc trobar? Què puc fer amb elles? Com les puc interpretar?

Com ha de ser un bon butlletí digital?
Un butlletí o newsletter és una eina molt útil per a donar a conèixer les novetats de l’entitat a totes les persones sòcies i a la seva base social. Si la vostra associació no disposa de butlletí electrònic o el voleu millorar, no us perdeu aquest taller!

Cosmovisions: una eina innovadora per transformar el món associatiu
Violència masclista, xenofòbia, bullying, classisme, conductes incíviques, violència envers les persones LGTBI, violències envers els infants o les persones grans… Semblen problemàtiques diferents, però, i si trobéssim una causa comuna? I si suméssim esforços per poder fer menys, però infinitament millor? No us perdeu aquesta formació!

QUÈ MÉS TROBAREU EN AQUESTA #TJFORMACIÓ D”HIVERN?

Quines responsabilitats tenim com a membres de la Junta Directiva?
En aquest curs us oferim una visió completa sobre les tasques i les obligacions legals, documentals i de caràcter econòmic de les juntes directives, així com sobre les conseqüències i les responsabilitats que es deriven del seu incompliment.

Associacions, quines assegurances necessiteu per realitzar activitats?
La gestió d’assegurances és una tasca fonamental per a garantir el correcte funcionament de les associacions. En aquesta formació compartirem amb vosaltres la normativa, les obligacions i les responsabilitats en matèria d’assegurances perquè conegueu aquella que millor s’adapti a les necessitats de la vostra entitat.

Les obligacions fiscals de les associacions
En aquest curs coneixereu les obligacions fiscals de l’associació en relació amb la seva activitat econòmica. Us introduirem en el sistema tributari espanyol, en el seu règim fiscal i impositiu i en les seves implicacions per a les entitats no lucratives.

Comptabilitat II: nivell avançat per a associacions
Voleu aprofundir en l’aprenentatge de la gestió econòmica i financera de la vostra entitat? Aquest és el vostre curs! A la seva finalització sereu capaços de construir la informació i d’analitzar les dades econòmiques de la vostra associació, així com de planificar-ne els recursos econòmics i financers.

Pugeu-vos al balanç! Descobriu una eina de diagnosi i millora dels projectes
En aquesta formació es compartiran els eixos que componen el Balanç Comunitari i com es relacionen amb el canvi i millora de qualsevol projecte amb una mirada i perspectiva comunitària.

La memòria de l’entitat: consells pràctics per la seva millora!
Una bona memòria pot ser molt profitosa per a l’entitat en termes de comunicació i transparència. En aquest taller coneixereu què cal tenir en compte a l’hora de realitzar-la per aprofitar totes les seves potencialitats.

Veniu, participeu, compartiu… la nova #TJFormació d’hivern és plena d’oportunitats!

Inscriviu-vos!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content