Pugeu-vos al Balanç! Descobriu una eina de diagnosi i millora dels projectes

La millora dels projectes és un camí cap al canvi que els pot balancejar. Per ajudar-vos a mantenir l’equilibri, en aquesta sessió, us proposem descobrir el Balanç Comunitari, una eina per la diagnosi i millora dels vostres projectes des d’una aproximació comunitària que us permetrà: 

  • Conèixer la situació del vostre projecte en les seves relacions amb la comunitat i fer un seguiment continuat en el temps dels vostres processos.
  • Identificar reptes i horitzons de millora en diferents àmbits: arrelament al territori, participació i democràcia interna, impacte i retorn social i cura de les persones i l’entorn.

Informació important:
La realització del Balanç Comunitari requereix d’un ampli coneixement del projecte. Per aquest motiu i pel màxim aprofitament de la sessió, es recomana que assisteixi a la formació més d’una persona del projecte.

 Dimarts 12 març de 18 h a 20 h

 Presencial | Torre Jussana (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30)

Inscripcions fins a:  09/03/2024

docent

Oficina de patrimoni de Torre Jussana

Miquel Caum, politòleg, i Ana Rico, treballadora social, mediadora i facilitadora, membres de l’Oficina de Torre Jussana que dóna suport a les entitats inscrites al Programa de Patrimoni Ciutadà.


informació adicional
Skip to content