El nou Consell de Centre inicia el treball

 2023-02-23

El passat 21 de febrer, es va celebrar la reunió de constitució del nou Consell de Centre, l’espai de governança de Torre Jussana. Aquest és l’òrgan de govern col·legiat en matèria de reflexió, orientació, assessorament i capacitat per decidir les línies estratègiques de suport i enfortiment del teixit associatiu de la ciutat.

El nou Consell recull els reptes heretats per l’anterior equip i entoma l’encàrrec de liderar les noves estratègies pel període 2022-24. Entre els diferents temes tractats durant la nova constitució, es van presentar les línies de treball i el pressupost 2023, així com els reptes als quals s’ha de donar resposta els anys vinents.

Consulteu el pla de treball previst per aquest 2023 per continuar donant resposta a les necessitats i assolir els objectius marcats per totes les associacions de Barcelona.

Qui forma part del renovat Consell de Centre?

El conformen 16 organitzacions de molt diversos sectors i àmbits i 4 persones del teixit associatiu i àrees municipals de Barcelona. Amb aquest nou Consell esperem garantir la representativitat de totes les entitats i seguir les estratègies traçades de la mà de les organitzacions de la ciutat.

Conegueu el llistat d’entitats membres i els seus representants.

Treballem plegades per l’empoderament del teixit associatiu de la nostra ciutat! 


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Ves al contingut