Nova #TJFormació Hivern 2022: Inscripcions obertes!

 2022-01-26

Un hivern més, des de Torre Jussana seguim oferint-vos eines i recursos per la millora contínua de les vostres associacions. Amb aquest propòsit oferim 12 noves propostes formatives, gratuïtes i especialitzades, que durem a terme entre els mesos de febrer i abril.

Com sempre, la formació de Torre Jussana va dirigida a les juntes directives, persones associades i equips tècnics, amb l’objectiu de millorar els quatre àmbits clau per al bon funcionament d’una associació (la intenció, la participació, l’acció i la gestió). Encara amb la crisi sanitària ben present, proposem accions a distància però també apostem per mantenir la presencialitat, prenent totes les mesures necessàries i comptant amb la col·laboració i la responsabilitat de les persones que hi participeu.

Aquests cursos, tallers i xerrades que proposem permeten realitzar itineraris temàtics sobre qüestions importants d’aquests quatre àmbits com, el disseny dels projectes, la gestió jurídica, fiscal i econòmica o qüestions relacionades amb la participació, la comunicació i la digitalització.

Consulteu  tots els cursos i accediu al formulari d’inscripció per a cadascun

 

Novetats del trimestre

Com sempre, a les formacions més bàsiques del nostre catàleg hi afegim algunes novetats especialment pensades i dissenyades per facilitar i millorar el funcionament associatiu. Les novetats per a aquest proper hivern són:

  • Digitalitzeu l'entitat: una oportunitat per a créixer i millorar

Conegueu diverses qüestions bàsiques pel que fa a la digitalització d'una entitat: identitat digital, seguretat, tipus de llicències… i molt més!

En aquesta formació analitzarem la situació actual de la vostra entitat en relació a la virtualització de processos administratius, de gestió i d'organització, així com les implicacions en l’àmbit de la seguretat.

  • Mostrar dades de forma atractiva és possible!

En aquest curs coneixereu els fonaments de la visualització de dades: la seva codificació visual, forma, funció, color, animació, etc. També es facilitaran eines útils per fer gràfics i visualitzar dades a través de l'ordinador, així com l'adquisició d'habilitats bàsiques en infografies interactives i estàtiques i altres eines digitals. 

Es combinaran sessions teòriques amb sessions pràctiques en les quals s'utilitzarà programari gratuït, amb eines intuïtives que no requereixen coneixements tècnics previs i que es poden adaptar a qualsevol dispositiu. 

  • Ètica, valors i coherència per a la presa de decisions

Un mètode per aplicar l'ètica a la presa de decisions a l'entitat i per aconseguir la màxima coherència entre allò que dieu i allò que feu a l'entitat

La presa de decisions configura la cultura de l'associació, la seva manera de fer i el seu "caràcter" com a organització. Amb aquest mètode coneixereu els fonaments ètics de la vostra entitat, impulsareu la vostra missió a través de la vostra acció i de les vostres decisions i augmentareu de forma radical la coherència entre el que dieu i el que feu. 

 

formació al territori i a mida

Si creieu que el vostre territori té alguna necessitat formativa concreta, oferim la possibilitat de realitzar formacions del nostre catàleg formatiu en aquells equipaments o espais associatius que ens ho sol·liciteu. També recordem que oferim formació a mida per a federacions, coordinadores i taules sectorials que vulguin oferir a les seves entitats cursos o tallers sobre alguna qüestió relacionada amb el bon funcionament associatiu. En qualsevol dels dos casos, feu-nos arribar la vostra demanda i estudiarem com dur-la a terme (932 564 118, tjformacio@tjussana.cat). 

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció als cursos, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

També us recordem que teniu a la vostra disposició el servei d’assessoraments i acompanyaments per tal de complementar les formacions que realitzeu. Només cal que demaneu l’assessorament que us interessi a tjussana@bcn.cat o per telèfon (932 564 118).

 

Ves al contingut