14/2: Presentació nou Útil Pràctic de TJ sobre perspectiva de gènere a les entitats

 2017-02-02

El proper dimarts 14 de febrer, a les 18:30 h, presentarem al Centre Cívic Pati Llimona (c. del Regomir, 3) un nou número de la col·lecció Útils Pràctics, que, en aquest cas, porta per títol “Manual sobre la incorporació de la perspectiva de gènere i mesures d’igualtat per a entitats”. Aquest nou Útil Pràctic ha estat elaborat pel Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD) de la Regidoria de Feminismes i LGTBI.

Durant la presentació es lliurarà un exemplar de la publicació a cadascuna de les persones assistents.

L’assistència a la presentació és gratuïta. Només cal inscriure’s a través del següent enllaç:

Formulari d’Inscripció presentació Útil Pràctic 26

 

Continguts sobre gènere adaptats a les associacions

L’objectiu del manual és oferir a les entitats de la ciutat un material pràctic en matèria d’igualtat de gènere, adaptat a les seves necessitats tant en el funcionament intern com pel que fa a les activitats i projectes que impulsen.

Els continguts s’agrupen en 3 grans blocs temàtics:

  • Conceptes bàsics i fonaments legals
  • Informació i eines per tal que les entitats puguin incorporar la perspectiva de gènere en els seus plans estratègics i projectes, en el qual es fa especial èmfasi en la comunicació no sexista.
  • Continguts teòrics i tècniques metodològiques sobre mesures i plans per fomentar la igualtat, prevenció i intervenció en situacions d’assetjament, usos del temps i empoderament de les dones dins de les associacions.

 

Els Útils Pràctics de TJ

La col·lecció Útils Pràctics de Torre Jussana és una de les publicacions periòdiques del centre. Agrupa manuals sobre temàtiques d’interès per a les associacions, amb contextualització teòrica i exemples i eines d’aplicació pràctica.

Els números disponibles en format PDF es poden descarregar gratuïtament en aquest enllaç. També es poden sol·licitar en paper (Preu 5€) contactant amb TJ (932 564 118, tjussana@bcn.cat).

 

Skip to content