TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
ACTE DE PRESENTACIÓ ÚTIL PRÀCTIC 26 - FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Torre Jussana edita un nou número de la col·lecció Útils Pràctics, en aquest cas dedicat a la incorporació de la perspectiva de gènere a les entitats, elaborat pel Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones de l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta d’un manual pràctic pensat per tal que les associacions i entitats de la ciutat puguin treballar de manera autònoma la perspectiva de gènere i desenvolupar mesures en matèria d’igualtat, tant en el funcionament intern com pel que fa a les activitats i projectes que impulsen.

  • Data: Dimarts 14 de febrer
  • Hora: 18:30 h
  • Lloc: Centre Cívic Pati Llimona. C. del Regomir, 3. Barcelona. Mapa per arribar-hi

*Es lliurarà un exemplar de l’Útil Pràctic a totes les persones assistents a l’acte.

IMPORTANT

Inscripcions tancades.
Les places per l'acte de presentació estan exhaurides.

 

 


Per les característiques de la sala i per tal de poder garantir-vos una millor atenció, en cas de discapacitat, indiqueu-ne el tipus:


Aquesta inscripció comporta la cessió de drets sobre les imatges derivades de la participació en el Curs. La distribució del material audiovisual resultant podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït amb l'objectiu de difondre les activitats de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades que faciliteu en aquest formulari seran registrades en un fitxer automatitzat i confidencial del qual n'és titular l'Ajuntament de Barcelona. Podreu exercitar-ne en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic tjussana@bcn.cat.


Més informació
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

Segueix-nos!