Subvencions Ajuntament BCN 2019: Presentació de sol·licituds del 27/12 al 24/1

 2018-12-12

L'Ajuntament de Barcelona ja ha publicat a la pàgina de subvencions municipals les bases i el llibret de la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2019.

El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el proper dijous 27 de desembre de 2018 i es tancarà el dijous 24 de gener de 2019. Recordem que no s’admetran sol·licituds presentades abans o després d’aquest període.

La documentació a presentar (documents bàsics 1 i 2) encara no està disponible. En breu es publicaran en format digital en la mateixa pàgina de subvencions.

El que sí que ja està disponible és el llibret de la convocatòria, on hi podeu consultar els diferents àmbits i programes oberts per aquesta edició. Amb aquest document podreu començar a valorar el projecte o projectes que presentareu. 

 

Novetats de la convocatòria 2019

Les principals novetats de la convocatòria són les següents:

  • En aquesta edició caldrà presentar les sol·licituds telemàticament a través del certificat digital. Si no el teniu, consulteu l'especial que hem elaborat des de Torre Jussana, amb informació, recursos i sessions informatives sobre com obtenir-lo.
     
  • A l’hora de justificar caldrà entregar, amb la resta de documents, les factures originals per la totalitat de l’import subvencionat.

Recordem que, com cada any, l’Ajuntament de Barcelona realitzarà diferents sessions informatives sobre aquesta convocatòria de subvencions, tant per àmbits com per districtes. El calendari d’aquestes sessions estarà disponible a la mateixa pàgina de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona.

 

En què us podem ajudar des de TJ?

  • Us informem! Si sou una entitat i teniu qualsevol dubte sobre el procés de la convocatòria 2019 o sobre la justificació de les subvencions del 2018 poseu-vos en contacte amb el centre (932 564 118, tjussana@bcn.cat).

 

Skip to content