S’inicia el període de sol·licituds de subvencions de la convocatòria general de l’Ajuntament de BCN!

 2023-01-09

Avui, 9 de gener, comença el període de sol·licituds de subvencions de la convocatòria general de l’Ajuntament de Barcelona 2023. Teniu temps fins al dijous 26 de gener a les 23:59 h per a presentar els vostres projectes!

Recordeu que la sol·licitud es pot fer únicament de forma telemàtica a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Per accedir-hi, cliqueu al següent enllaç:

certificat digital

Per poder realitzar el tràmit, caldrà que us identifiqueu amb un certificat digital vàlid (certificat de representant de persona jurídica de la FNMT, idCAT, idCAT mòbil, DNI electrònic…). Podeu consultar el nostre especial web sobre el certificat digital per a tenir més informació sobre com obtenir-los.

Tingueu present que a l’hora de fer la sol·licitud, haureu d’omplir el formulari que trobareu al tràmit, així com adjuntar el Document bàsic 2 (document explicatiu del projecte). Per a més informació sobre com completar-ho, cliqueu aquest enllaç: Documentació necessària

Us recomanem revisar amb atenció la Convocatòria, ja que alguns programes sol·liciten l’aportació de documentació complementària! 

A més, des de diversos districtes i òrgans gestors s’han organitzat un seguit de sessions informatives sobre la Convocatòria i sobre cada un dels àmbits. Podeu consultar-les en aquest enllaç.

Tota aquesta informació la trobareu ampliada al nostre:

I, com cada any, si teniu dubtes sobre les subvencions municipals, podeu trucar-nos o escriure’ns (93 256 41 18, tjussana@bcn.cat).


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content