Reobrim la cessió dels espais del centre!

 2020-06-05

Des del dia 2 de juny hem iniciat el procés de desconfinament a Torre Jussana. Des del passat 2 de juny l'atenció telefònica ja es realitza des del centre i hi realitzem feina interna per torns. Però seguim desconfinant, seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries. A partir del dia 8, reobrim un dels serveis que van quedar interromputs a causa del confinament: la cessió dels espais del centre. 

Amb l'inici de la fase 2 a Barcelona ja és possible obrir els espais del centre al públic. Uns espais que ja estan totalment adaptats amb les mesures de prevenció necessàries i que són molt adequats en les circumstàncies actuals: disposem d'espais amplis a l'interior de l'edifici i, també, d'espais a l'aire lliure, amb força capacitat i en un entorn tranquil com és el barri de La Clota. 

Per tant, ja podeu sol·licitar-nos espais interiors i exteriors per a les vostres reunions i activitats. Per fer-ho només cal que us poseu en contacte amb TJ (93 256 41 18, tjussana@bcn.cat) Feu-ho amb la màxima antel·lació possible per tal de tenir temps de gestionar totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries.

Us recordem que en aquesta fase 2 l'aforament de les sales no podrà superar el 33% de la seva capacitat. Els espais tancats tindran una capacitat màxima de fins a 15 persones, la sala d'actes totalment oberta hi podrà haver-hi fins a 40 persones i en els espais a l'aire lliure fins a un màxim de 50 persones.  

 

Ves al contingut