Ràdio Associa’t a la Trobada bcn ciutat diversa

 2022-11-08

Aquest diumenge es va celebrar la Trobada BCN Ciutat Diversa. Va ser una diada festiva i reivindicativa organitzada pel Consell Municipal d’Immigració de Barcelona i les entitats que el conformen i on Ràdio Associa’t no hi podia faltar. En total, van ser més de 5 hores de ràdio comunitària i en directe, en les que es va donar veu a totes aquelles entitats que treballen, dia a dia, per la participació política, institucional i comunitària de les persones migrades.

Ràdio Somos Fedelatina, Hijxs de boomers -de Ràdio Rambles-, Ràdio Farró i Boca Ràdio van ser les ràdios associatives i comunitàries de la ciutat encarregades de donar a conèixer i reivindicar la diversitat cultural de Barcelona.

Durant la trobada es van organitzar diverses activitats, actuacions musicals i teatrals, col·loquis, exposicions, tallers i jocs interactius, amb l’objectiu d’afavorir i incentivar la participació de les persones migrades als espais d’incidència i decisió política i institucional.

Un món d’activitats que van omplir de vida associativa l’Arc de Triomf i el Passeig de Lluís Companys de Barcelona i que va comptar amb la presència del Quèdequè, l’agenda de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre de Barcelona.

Voleu gaudir de totes les propostes que ens ofereixen les entitats de Barcelona?
Subscriviu-vos al nostre butlletí i sumeu-vos a la vida associativa de la ciutat!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Ves al contingut