Quèdequè, l’agenda del teixit associatiu barceloní, arribarà molt més lluny amb TMB

 2023-09-13

Des d’aquest setembre fins a final d’any, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB, l’operador de transport públic de la ciutat) col·laborarà amb el Quèdequè en la promoció i difusió de l’agenda del teixit associatiu de Barcelona.

Aquesta col·laboració sorgeix de la voluntat compartida de donar suport i promoure els valors de l’associacionisme a través de les activitats i esdeveniments que organitzen les entitats de la ciutat. Té com a objectius addicionals, fomentar la participació ciutadana, la democràcia activa i l’enfortiment dels llaços comunitaris. 

L’equip del Quèdequè es mostra entusiasmat amb aquesta nova aliança, ja que permetrà ampliar el seu abast i connectar amb un públic més ampli i divers gràcies als mitjans de comunicació que ofereix TMB.

Sobre el Quèdequè:

El 18 de març de 2022 va néixer el Quèdequè, l’agenda web de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre de Barcelona. Impulsada per les pròpies entitats, va néixer de la necessitat expressada per les associacions de guanyar presència i visibilitat a la ciutat.

És una eina autogestionada i col·laborativa que fomenta la participació ciutadana en les activitats que organitzen, cada dia, centenars de col·lectius de la ciutat. Cada setmana, es comparteixen les propostes associatives a través de notícies que es publiquen al web. Des de l’equip del Quèdequè es generen continguts que es difonen els seus canals per arribar a la ciutadania, com són els perfils d’Instagram, Twitter, Facebook i Telegram i el butlletí quinzenal al què us podeu subscriure.

TMB et porta a gaudir de les activitats del teixit associatiu de la ciutat.
No tens plans? Consulta’ls al Quèdequè i ves-hi en el transport públic i sostenible de la ciutat!

Ves al contingut