Publicada la convocatòria de les subvencions 2022 de l’Ajuntament de BCN

 2021-12-20

L'Ajuntament de Barcelona ja ha publicat la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2022.

Enguany el termini per presentar els projectes s’obrirà el divendres 7 de gener i es tancarà el dijous 27 de gener.

A més de les bases i la convocatòria, properament a la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona que recopila totes les subvencions municipals podreu descarregar-vos el document bàsic 2 per anar preparant la descripció dels vostres projectes, així com la resta de la documentació.

El que sí que ja és pot consultar són les dates de les sessions informatives per a diferents districtes i sectors que hi ha programades i que ja s'han començat a realitzar.

 

Quines novetats hi ha en la Convocatòria?

Les principals novetats de la Convocatòria d’enguany són:

 • S’incorpora "Benestar animal" com a nou àmbit temàtic. En total, per a aquesta convocatòria hi haurà un total de 26 àmbits.
 • Hi ha 9 programes de nova creació i en desapareixen 5.
 • S'especifica que:
  • La despesa mínima realitzada ha de ser del 50% del projecte subvencionat.
  • El percentatge màxim de desviació pressupostària respecte el pressupost inicial és del 10%.
  • El percentatge màxim de subcontractació en els projectes subvencionats és del 50%.

I, com ja us vam avançar a la notícia sobre les noves bases reguladores, enguany la presentació de les sol·licituds també s'haurà de fer telemàticament, a través del portal de tràmits municipal, utilitzant la certificació electrònica

RECORDEU! 

És imprescindible que tingueu actualitzada la documentació identificativa de l’entitat (NIF, estatuts, Inscripció al registre…) al Fitxer General d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Barcelona ajudarà a agilitzar el procés d’atorgament de les subvencions que heu sol·licitat per fer realitat els vostres projectes. Així evitareu requeriments per aportar aquesta documentació i que es demori el procés. Si us cal fer alguna modificació d’aquesta documentació, podeu tramitar-ho a través del següent enllaç

si no esteu inscrits al Fitxer i és la primera vegada que us presenteu a les subvencions generals de l’Ajuntament de Barcelona, us recomanem la inscripció en aquest a través del següent enllaç. Aquesta inscripció us ajudarà també a agilitzar l’atorgament de la subvenció i evitar el requeriment en la resolució provisional d’aquesta documentació identificativa. 

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Un any més som el centre d'informació on us podeu adreçar per a totes aquelles consultes relacionades amb la convocatòria (93 256 41 18, tjussana@bcn.cat (Poseu en el tema del correu "Consulta subvencions 2022)) i estem preparant un especial web amb informació i recursos per a ajudar-vos on hi trobareu:

 • Respostes a les preguntes més freqüents de la Convocatòria 2022.
 • Un "pas a pas" per explicar-vos quin procés cal seguir per fer la sol·licitud de la subvenció 2022.
 • Informació i recursos sobre la documentació necessària.
 • Informació sobre la justificació dels projectes de 2021.
 • Especial sobre com obtenir el certificat digital.

Entitats, estigueu atentes que us seguirem informant de totes les novetats a través de tjussana.cat, de les nostres xarxes i del TJExpress, el butlletí electrònic del centre. (Subscriviu-vos-hi!).

Skip to content