Voluntaris/es per donar suport als casals d’estiu amb nens/es o adolescents

Casal dels Infants ASB

Fins el 18/08/2023

Ja saps què faràs aquest estiu?

Anima’t a formar part del nostre equip de persones voluntàries per fer suport als Casals d’Estiu amb infants o adolescents en situació de desavantatge social a Barcelona, Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma, Badalona o Salt.

Les persones voluntàries donaran suport als jocs, excursions, tallers lúdics i en l’espai de menjador (dinar inclòs per voluntaris/es), sempre amb l’acompanyament dels educadors i educadores dels projectes.

Els casals d’estiu es portaran a terme des de l’última setmana de juny fins a finals d’agost, de dilluns a divendres en horari de 9h a 17h.
Demanem una col·laboració mínima d’una setmana (recomanable dues setmanes), de dilluns a divendres, amb la possibilitat de marxar una setmana de colònies.

Busquem persones amb moltes ganes de col·laborar, sociables, que els agradi ensenyar i transmetre amb paciència, però sobretot amb moltes ganes de formar part del nostre equip de voluntariat. Persones compromeses, amb habilitats socials i comunicatives, empàtiques, constants, que tinguin paciència i sàpiguen posar límits. Les persones voluntàries esdevenen referents positius pels infants y adolescents amb els que treballem, pel que busquem persones que puguin donar un bon exemple amb la seva actitud, motivació i els seus actes.

Persones majors de 18 anys per col·laborar amb infància i majors de 21 anys per col·laborar amb adolescents.

*Per participar en els nostres casals d’estiu necessitaràs el certificat de delictes de naturalesa sexual (actualitzat).

Ens pots contactar per mail (voluntariat@casaldelsinfants.org) o per WhatsApp (682 200 911).

Anima’t, t’esperem!

Skip to content