Voluntariat per explicar contes que inclouen la perspectiva LGTBI dins el projecte Contes Diversos, Ciutat diversa

Associació Espai i Lleure - L'hora Lliure

Correu de contacte atutzo@horalliure.com

Fins el 15/02/2024

Des de la nostra entitat desenvolupem projectes per trencar amb els estereotips de gènere i lluitar contra la LGTBI-fòbia.

Estem buscant persones voluntàries per participar en els tallers de contes. Realitzem sessions de lectura de contes amb perspectiva de gènere i diversitat als carrers i places de Barcelona, obertes a la ciutadania en general. Lectura de contes i àlbums il·lustrats per a la canalla, que mostren transversalment (no a manera de catàleg) la diversitat present a la societat, naturalitzant i ampliant imaginaris, alhora que trenquem estereotips de gènere i prevenim a la LGTBI-fòbia. La lectura dels contes és preferiblement a càrrec de persones LGTBI, per acollir la necessitat de mostrar referents propers i positius a la canalla.

Oferim una sessió formativa en línia al voluntariat per parlar sobre els estereotips de gènere transmesos des de primera infància que reforcen la LGTBI-fòbia i com trencar amb aquesta transmissió.

Possibilitat de participar en una o diverses sessions. No cal experiència prèvia. A partir de 16 anys, no hi ha límit d’edat.

Ves al contingut