Voluntari/ària amb coneixements de comunicació i gestió de xarxes socials

ATRA

Correu de contacte grupatra@grupatra.org

Fins el 31/12/2023

Voluntari/ària amb coneixements de comunicació i gestió de xarxes socials, per incrementar la visibilitat i difusió del programa “Persianes amb ànima”

“Persianes amb Ànima” és un projecte comunitari de creació artística col·laborativa que promou la inclusió social i laboral de dones en situació de vulnerabilitat social. Les participants –travessades per un doble estigma– aprenen, a través de l’art urbà, una nova professió que els pot obrir les portes al món laboral i que permet enderrocar estereotips.

Les tasques principals de la persona voluntària seran:

  • Gestionar i mantenir els perfils de les xarxes socials del programa (actualment disposem de compte d’Instagram i estem obertes a crear-ne de nous).
  • Fer créixer la comunitat i establir-hi diàleg.
  • Sensibilitzar en matèria d’igualtat, inclusió, feminismes i sostenibilitat.
  • Generar col·laboracions, recolzaments i associacions estratègiques.
  • Establir contacte amb mitjans de comunicació per donar a conèixer el programa i que ens donin suport fent d’altaveu de les nostres causes.

Som un programa jove, amb un equip molt entusiasta format per una coordinadora, una educadora social, una monitora i un fotògraf que fa seguiment de tota l’activitat, tot deixant testimoni gràfic i fent visible allò invisible. Reivindiquem l’art com a eina generadora de canvi social, i creiem en el seu poder transformador sobre les persones i sobre l’entorn. Defensem el seu potencial empoderador, i la seva capacitat per obrir universos de creació i reflexió. Si t’apassiona l’art i vols ser agent de canvi, aquest és el teu programa!

Busquem una persona empàtica, resolutiva, amb iniciativa, creativa i amb capacitat de treball en equip. Amb coneixements de comunicació i gestió de xarxes socials.

 

Skip to content