Vols acompanyar jovent migrat a l’hora que t’inicies en l’aprenentatge de les llengües tamazigh (atles del Marroc), darija (àrab del Marroc) i hassaniya (Sàhara i Mauritania)?

Associació sociocultural La Muga

Correu de contacte prollema@prollema.org

Fins el 11/04/2023

BUSQUEM persones VOLUNTÀRIES per efectuar ACOMPANYAMENT en la capacitació de joves ensenyants de la seva llengua materna durant 4 sessions les tardes d’abril i maig.

En tant que considerem fonamental que els futurs joves ensenyants de llengua materna posin en pràctica allò aprés durant la formació d’ensenyants (gener 2023 – abril 2023) en el seu últim apartat, aquesta contempla la realització de les pràctiques formatives.

L’objectiu és permetre aplicar i complementar els coneixements adquirits en un context real, així com realitzar una primera experiència del funcionament d’una aula.

Cerquem comptar amb l’equip de voluntariat (5 persones voluntàries per jove ensenyant) per a què durant 4 sessions s’efectuï acompanyament actiu amb ànim de:

• Facilitar que el jovent desenvolupi les sessions de classe de forma autònoma.
Observar la intervenció formativa.
Participar a les respectives dinàmiques realitzades a l’aula.
Respectar ritmes i equívocs.

> 4 sessions | en horari de tardes (de 17h30′ a 19h) | 1 sessió per setmana setmana | 90′ per sessió | de l’11 d’abril al 04 de maig | a la Nau Bostik (C/ Ferran Turné,1-11.Barcelona) <

PARTICIPES?

inscripcions: https://forms.komun.org/practiquesformativesbcn2023

Skip to content