OPORTUNITAT DE VOLUNTARIAT PER COORDINAR Taller Social tèxtil “Alenada” i les formacions de costura

EQMON, Associació pel Quart Món

Correu de contacte nuria@eqmon.org

Fins el 12/12/2022

Cerquem voluntari/a per coordinar el taller social tèxtil “Alenada” i els tallers formatius en costura que s’imparteixen a persones en risc d’exclusió social a EQMON, associació pel Quart Món.

Si tens sensibilitat social i ganes d’ajudar als altres, i estàs en un moment personal i professional serè que et permeti dedicar regularment temps a cooperar en una causa social, EQMON et pot oferir la possibilitat d’un treball de voluntariat molt enriquidor amb impacte directe amb persones que viuen en situació de vulnerabilitat.

Aquest projecte es el taller social tèxtil “Alenada” que va iniciar-se en el 2020 i des de llavors ha passat per canvis que l’han dut al format actual mes evolucionat, però ens cal una empenta i un posicionament per mantenir l’aconseguit fins ara i a la vegada fer-lo créixer. Les principals tasques son:

  • Coordinar l’equip actual, donar-li responsabilitats i treballar perquè millorin el nivell de destresa en costura.
  • Donar suport i preparació en els talleristes-voluntaris que imparteixen les formacions de costura avançada i bàsica i valorar apuntar-se a les formacions de BCN Activa que puguin empoderar
    l’equip.
  • Difusió activitats i productes per les xarxes socials.
  • Ser el responsable de les diferents xarxes a les que ja estem vinculats: Revestim el tèxtil de BCN activa i el Clúster Social.
  • Esperit comercial per donar-nos a conèixer i captació de nous clients.

Ens interesses si t’engresca la idea. Hi ha moltes possibles experiències professionals que et poden fer molt valuós per nosaltres: treballs en empreses del sector tèxtil, formació com a dissenyador de moda, empresari tèxtil o modista de professió, o simplement relacionat amb el món de la confecció. De fet si tens experiència en el àmbit social i educatiu fora un gran què!

Cal també que siguis una persona ben organitzada, amb iniciativa i força autònoma. La capacitat de relació i empatia i el treball en equip son indispensables en el nostre entorn per fer la nostra tasca.

Calculem que la dedicació mensual efectiva és de 2 o més dies presencials setmanals aproximadament. La nostra seu és al Eixample esquerre de Barcelona.

Acabem de fer tretze anys de història amb una trajectòria molt exitosa amb alt impacte positiu en més d’un miler de persones. Hi ha molt bon ambient de treball entre els professionals i els voluntaris. Per tots nosaltres col·laborar amb EQMON és una experiència humanament intensa i enriquidora amb experiències tangibles d’ajut als altres cada dia.

Si t’atrau la idea, contactar amb:

Núria Ametlla
nuria@eqmon.org
mòbil 661 634983

Skip to content