Mentors i mentores d’infants, adolescents i joves

AFEV CATALUNYA

Correu de contacte voluntariat@afev.org

Fins el 13/10/2023

TEMÀTICA: Acompanyament, educació, lleure o altres

  • Acompanyament (mentoria)

Entitat sol·licitant: AFEV CATALUNYA

Necessitats (per què necessita voluntaris/es):

  • Mentors i mentores d’infants, adolescents i joves amb diferents característiques que passen per un moment difícil i necessiten un acompanyament educatiu individual.

Perfil del voluntari/a que es busca:

  • Persona entre 18 i 30 anys (projecte enTàndem) o entre 20 i 32 anys (projecte Prometeus) amb capacitat d’obertura, escolta, responsabilitat, empatia, motivació, equilibri emocional i disponibilitat que es pugui comprometre de forma estable com a mínim un curs escolar (excepte vacances i festius). Obert a tots els estudis i a persones que no estiguin estudiant.

Lloc on es desenvoluparan les tasques del voluntariat:

  • A diversos barris de Barcelona i als municipis de Santa Coloma de Gramenet, Mataró, Manresa, Manlleu, Montcada i Reixac, Barbera del Vallès, Badia del Vallès, Mollet del Vallès, Esplugues i la comarca del Bages.

Disponibilitat horària que es demana:

  • Una tarda fixa a la setmana (2 hores d’acompanyament sense comptar desplaçaments) + la participació a una formació obligatòria (10  hores) i a les reunions de seguiment corresponents.

Durada del voluntariat:

  • Un curs escolar, des de l’inici fins a la primera setmana de juny. Anem començant els tàndems (parelles de mentoria) paulatinament al llarg de tota la tardor.

Observacions:

Contacte: voluntariat@afev.org

 

 

Skip to content