Ajuda’ns a acompanyar persones sense experiència empresarial que emprenen per sortir de l’atur!

Acció Solidària Contra l'Atur

Correu de contacte premsa@acciosolidaria.cat

Fins el 01/06/2024

Estàs jubilat/da o tens disponibilitat de matins? Ajuda’ns a acompanyar persones sense experiència empresarial que emprenen per sortir de l’atur!

A Acció Solidària Contra l’Atur acompanyem, assessorem i atorguem préstecs sense interessos a persones que decideixen emprendre per sortir de situacions d’atur o precarietat laboral.

Les persones voluntàries són un eix fonamental de la nostra fundació, i formen part activa en els processos d’acollida, tutorització i seguiment de projectes, o d’altres tasques d’administració interna per aportar al creixement de l’entitat.

Busquem:

  • Persones amb disponibilitat horària (preferentment de matins) i experiència en el món empresarial o ganes d’acompanyar altres persones que emprenen.
  • Persones amb ganes d’implicar-se en la fundació i aportar els seus coneixements en les àrees específiques que coneguin (finances, administració, comunicació, captació de fons, etc.)

Ajuda’ns a acompanyar i fer créixer projectes d’autoocupació per aconseguir que tothom qui ho necessiti surti de situacions d’atur, exclusió o treball precari!

Skip to content