Busquem mentores pel Programa de Mentoria amb persones refugiades!

Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat

Correu de contacte lidia.fernandez@ccar-cear.org

Fins el 23/04/2023

El Programa de Mentoria treballa per a l’assoliment de la plena autonomia de les persones vinculades a la Protecció Internacional, donant-les suport en els àmbits d’aprenentatge de la llengua, inserció laboral, ampliació de la seva xarxa social i la vinculació al territori on resideixen, durant un període de temps d’entre vuit a dotze mesos.

S’estima que la província de Barcelona ha rebut durant el 2022 més de 6.626 sol·licituds protecció internacional de les 9.518 que s’han rebut a tota Catalunya i, 1.053 sol·licituds de protecció temporal del global de 1.263 al territori català.

Per continuar donant suport a aquestes persones des del Programa de Mentoria ens calen més persones voluntàries per fer de mentors i mentores, que acompanyin a una persona refugiada setmanalment durant 8 o 12 mesos.

A continuació, podeu consultar els requisits i inscriure’t com a mentor.

Per participar al programa, és necessari fer la formació que oferim des de l’equip tècnic. Actualment, tenim dues convocatòries obertes, en les següents dates:

  • Formació on-line: del 24 d’abril al 12 de maig, a través de la plataforma Moodle. Aquesta modalitat compta amb un webinar cada dimecres a la tarda (dies 26 d’abril, 3 i 10 de maig).
  • Formació presencial: del 9 al 18 de maig, els dimarts i dijous d’ambdues setmanes (dies 9, 11, 16 i 18) de 18 a 20:30 h a l’Espai Refugi del carrer de Béjar, 36.

Per inscriure’s al curs cal omplir el següent formulari: forms.gle/sQUJ42rjY8BMRnMx9.

Si tens qualsevol consulta, contacta’ns!

Skip to content