Treballador/a social

Hora de Déu

Fins el 26/01/2023


SALARI: 19.000 € bruts anuals X 14 pagues.

TREBALLADORA SOCIAL COL.LEGIADA (Important estar col.legiada)
Incorporació: Inmediata
Contracte indefinit. 
37.5 hores setmanals.
Horari: 37.5 hores setmanals.  De dilluns a dijous: 9.30 a 14.30hrs / 15 a 18 hrs (o de 16 a 19 hrs) – Divendres 9.30 a 14.30 hrs.
Entitat: Benéfico-Social

El /La professional de treball social realitza funcions que van encaminades a donar resposta tant a una situació de vulnerabilitat social tant de conjunt com de particulars.

Atenció social: atenció directe a aquelles persones i col·lectius amb determinades situacions de risc d’exclusió social, es fa a través d’ entrevistes de primeres acollida o bé seguiment/tractament. Dins d’aquesta funció trobem altres activitats.

  • Recepció de les demandes dels usuaris.
  • Informació, orientació, assessorament de serveis i recursos tan interns de la nostra entitat com les existents al territori, a més de derivació a altres entitats serveis que puguin donar un suport més específic d’acord a la demanda realitzada.
  • Primera acollida i seguiment dels usuaris: mitjançant entrevistes es realitza les altes i renovacions al servei, a més el/la treballador/a social de l’entitat realitza la tasca de referent social d’aquells usuaris que per diverses raons no en tenen.

Tasques de gestió: tasques d’arxiu, consulta de mails, enregistrament a la base de dades i tramitació d’ajuts econòmics. En el cas dels ajuts econòmics, es valora conjuntament amb el referent social del/ la usuari/a i amb el seu pla individual.

Coordinació interna: coordinar les tasques que realitzen els voluntaris dels diferents serveis que oferim.

Coordinació externa: coordinació amb els referents socials dels usuaris a qui atenem, portaveu de l’associació a les reunions de coordinació d’entitats (raval dona, FCVS), organització de la campanya de Nadal: participació en el gran recapte i campanya de joguines.

Ves al contingut