Titulat en SAP i empoderament a Catalunya

Federació Espanyola de Malalties Rares

Respondre el formulari

Fins el 29/06/2023


SALARI: 15.053,24€ x 14 pagues.

Qui som?

Som la Federació Espanyola de Malalties Rares, una entitat sense ànim de lucre que va néixer fa més de 20 anys amb l’objectiu de canviar i millorar la vida dels més de tres milions de persones que conviuen amb malalties poc freqüents a casa nostra.

Reunim 419 entitats que representen 1.549 patologies poc freqüents i que suposen la pedra angular de la nostra organització convertint-nos en un dels moviments socials i sanitaris amb més progrés en les dues darreres dècades.

A més, formem part de diferents Comitès i Grups de Treball, participant en la presa de decisions de polítiques que afecten els pacients amb l’objectiu final de promoure’n els drets i millorar-ne la qualitat de vida.

El nostre equip tècnic i humà està compost per un divers grup de persones compromeses amb la nostra causa per alçar la veu del col·lectiu. El treball en equip, el respecte, el compromís, l’empatia i la companyonia són qualitats de totes les persones que componen l’organització.

Com duem a terme la nostra acció?

Treballem per les persones per donar una atenció multidisciplinària, oferint informació i orientació des de la perspectiva sociosanitària, legal, educativa i des de l’acompanyament psicològic.

Així mateix, les nostres entitats són el cor de la família FEDER i el motor que impulsa la transformació social. Les dificultats a què abans cada persona feia front de manera individual avui les enfrontem junts.

Igualment, treballem per garantir l’accés en equitat a un sistema social i sanitari capaç d’abordar els reptes de qualsevol persona, també de les que conviuen amb malalties poc freqüents o que busquen diagnòstic, independentment d’on visquin i la patologia amb què convisquin.

Per aconseguir-ho, busquem transformar la societat a través de la investigació, la sensibilització i la incidència política.

Pots conèixer més sobre la nostra tasca a la nostra pàgina web www.enfermedades-raras.org

Què us oferim?

Formar part d´una organització dinàmica, flexible, oferint-te l´oportunitat de créixer i crear, juntament amb el nostre equip, un projecte de transformació social.

Treballar amb un equip professional que es caracteritza per la seva diversitat. Persones especialitzades al tercer sector i compromeses amb un projecte conjunt.

En concret, aquest lloc està vinculat a l’eix de Enfortiment i Cohesió des d’on a través de les relacions amb diferents institucions d’àmbit nacional i internacional oferim formar part d’una acció multidisciplinària i multicultural que impulsi accions de canvi global per a les persones que hi conviuen malaltia poc freqüent.

Què esperem de tu?

A continuació, et detallem algunes de les funcions que duries a terme:

 • Acollir, orientar i atendre usuaris del servei.
 • Realitzar tallers didàctics i grups dajuda mútua en malalties poc freqüents en coordinació amb lequip del servei dAtenció Psicològica.
 • Contribuir amb l’apoderament, la cohesió associativa i l’enfortiment del moviment associatiu vinculades a malalties rares.
 • Col·laborar a promoure relacions de col·laboració amb altres entitats amb l’objectiu d’impulsar des d’un àmbit multidisciplinari grups i tallers didàctics que proporcionin recursos al moviment associatiu i les famílies.

Volem conèixer-te!

 • Si tens aquesta formació: Grau universitari en psicologia o llicenciatura equivalent.
 • Si creieu que podeu desenvolupar activitats de psicologia i accions de capacitació, encara que no heu tingut l’oportunitat de fer-ho professionalment.
 • Si sou nadius i parleu l’idioma català.

Presenta’ns la teva candidatura en castellà, si ets una persona curiosa i creativa, amb iniciativa, autonomia i habilitats socials.

Per nosaltres és important saber que disposes de capacitat per treballar en equip.

CONDICIONS CONTRACTUALS

 • Contracte formatiu per a lobtenció de la pràctica professional adequada corresponent al nivell destudis: GRAU UNIVERSITARI EN PSICOLOGIA.
 • Durada inicial 6 mesos prorrogables segons vàlua del candidat i subjecte a finançament.
 • Jornada parcial 30 hores amb possibilitat d´ampliació a jornada completa.
 • XV Conveni general de centres i serveis datenció a persones amb discapacitat.
 • Categoria professional: Personal Titulat Nivell 2.
 • Horari: Dilluns a Divendres.
Ves al contingut